Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anksiyete bozukluğu ile askerliği RDM olarak mı yaparım?
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar bende yaygın anksiyete bozukluğu var ilaç tedavisi görüyorum fakat ağustos gibi askere gideceğim acaba askerliği rdm olarak mı yaparım bende genel olarak aşırı kaygı mevcut?
Herkese merhaba duygudurum bozukluğu teşhisi sebebiyle askerden hava değişimi aldım ve yarın bitiyor acaba tekrardan hava değişimi mi verirler yoksa bu sefer gittiğimde direk muaf mı verirler?
Üstad benim hava değişiminde smk lı olup olmadığı yazmıyor sadece pnr 1981 yazıyor ama 2.hava değişimi bittikten sonra muaf raporunu kendi ilimden alabilir miyim yoksa 2.hava değişiminde de mi smk yazmaması lazım?
Abi benim 2. Hava değişimi f43.2 den ayın 14 ünde gideceğim bayağı sıkıntılarım var ama komutan benim kifi iyi dolduruyor iyi doldurmasaydı 2. Hava değişimine çıkmadan kurula sokacaktı doktor beni kıta işlevsizlik formu komutan iyi doldurdu diye kadın yeniden hava değişimi verdi doktor değiştirmeli mim sizce? Komutanın iyi yazmasına rağmen doktor olamaz dese kurulda o mu geçer. Cevap verirsen çok memnun olurum abi
Abi Edirne karağaçtayım ben orada çoğu askeri muafa ayırmışlar sürgün yeri diye geçiyor üst komutanlar tepki göstermişler herkesi gönderiyorsunuz diye o yüzden bilerek yapıyor sadece bana değil başkalarına da asker olur kanaatindeyim yazıyor işlevsizlik formuna şimdi ben gittiğimde de yeniden hastaneye çıkmak istediğini belirteceğim psikiyatriye doktor değiştirmemin sebebi doktor ille de komutanından kötü yazı al diyor adam yazmıyor
Teşekkür ederim abi dediğim gibi üst komutanlardan dolayı sıkı tutuyorlar olumlu dolduruyorlar kimse göndermek için doktora anlatacağım bu durumu da teşekkürler abi.
Herkese hayırlı günler şu an askerim 2.hava değişimindeyim yeni geldim acaba askerlik şubesine gidip durumu anlatsam Uyum bozukluğu sebebiyle hastaneye sevk alabilir miyim? OğuzHan112
Peki hocam hava değişimi kağıdında uyum bozukluğu yazıyor bu durumda normalde muaf olabilir miyim? OturanBoğa Bülent bey size zahmet bakabilir misiniz?
Dalağın bir kısmı alınırsa askerden muaf olur muyum?
Herkese merhaba dalağım 14.2cm boyutunda ve bana çok rahatsızlık veriyor yemek yiyorum hemen doyuyorum sol göğüs kafesi civarında ağrılar oluyor acaba dalağın bi kısmı alınırsa askerden muaf olur muyum? OğuzHan112