Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete bozukluğu nedeniyle işlevsellik formu istendi..?

erdiyatmaz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Anksiyete uyum bozuklugum ve geçmişte yaşadığım tarafıma yapılan cinsel istismar nedeniyle anksiyete uyum bozukluğu tanısı konuldu.
Ardından ilaç tedavisi verildi ve 1 ay sonra işlevsellik ve kıta anket formu ile kıta hastanesine sevki uygundur dendi.
Tekrar gittiğim GATA HAYDARPAŞA askeri hastanesinde çeşitli testlere girerek sonuç bekliyordum kıta hastanem burası olmadığı için tekrar ilaç tedavisi verilip 1 ay sonra işlevsellik formu ve ayrıntılı kıta anket formu ile kıta hastanesine sevki uygundur diye rapor düzenlendi.
Şimdi bölük komutanım sorunlarımı yazıp asker işlevselliğim hakkında kanaat edinilemedi yazmış.
Bunun sonucu ne olur artık dayanacak gücüm kalmadı.
Daha önce izindeyken bir intihar girişimimde olmuştu ve daha önce cinsel istismar olayını anlatamamıştım yeni anlattım ve yarın gataya gidiyorum yine bunun sonucu ne olur lütfen yardım edin...

erdiyatmaz

Bölük komutanı sorumlluk almak istememmiş heralde. Bence hastaneye gittiğinde oradaki doktor kanaati belirleyici olacaktır. Olumsuz düşünmeni gerektirecek bir durum yok.

Peki sizce ne olur sonuç gerçekten uyku uyuyamıyorum geceleri dışarıda yatıyorum. Defalarca intihar girişimim oldu şimdi istanbul haydarpaşa hastanesindeyim yarın herşey belli olacak.
OturanBoğa
Sizin hiçbir tahmininiz yok mu hani en azından bir kanaatte bulunsanız?

erdiyatmaz

Bence sonuç senin için olumlu olacaktır kardeşim. İyi haberlerini bekliyoruz

Üst Alt