Merhaba,ben nisanda askere gittim. Ordayken ilk haftalar iyiyken sonra birden bire yemek yiyememeye,uykusuz gezmeye,kendi içime kapanmaya başladım. Son zamanlarda sürekli kriz geliyordu ellerim ayaklarım uyuşuyor ağlamamı durduramıyordum yanımda komutanım oluyor o sakinleştiriyordu. Askeriyede Rdm servisine başvurduk hastaneye sevk etti iki kez ilkinde anksiyete bozukluğu tanısı konuldu ilaç yazıldı durumum daha da kötüye gitmeye başlayınca iznimi kullanıp ailemin yanına geldim. Biraz da olsa rahatladım derken iznim bittikçe yine krizler başladı burdan sevk alıp psikiyatri hastanesinde 11 gün yattım sağlık kuruluna çıkarıldım 30 gün hava değişimi yazıldı
Ailemden ayrı hastanede refakatçi olmadan bile kalamıyordum. Kendi şehrimde gittiğim bir hastaneydi komutanım kıta anket formu gönderdi kendince askerliğe elverişli değildir diye görüş bildirdi
Bu hafta hava değişimi sürem bitiyor ama ben askere gidecek durumda değilim. Tekrar sevk alıp hastaneye gitmem gerektiği söylendi. Fakat o gün sağlık kurulu yok
Adli heyetten hava değişimi yazarız dedi doktor bu mümkün mü hastaneye hava değişimi bitmesine kaç gün kala gitmem gerekiyor? Yardımcı olur musunuz? Bu defa direkt muaf alma şansım var mı yoksa tekrar bir hava değişimi mi verilir hastaneye tekrar yatar mıyım?