Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete bozukluluğundan süreli verilen rapor ne zaman sürekli olarak onaylanır?

frtongan

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaslar benım %49 raporum var ama süreli 1yıl %32gözden aldım %25 anksıyete bozuklulugundan aldım 1yıl denetımlı verdıler 1yıl sonunda sürekliye dönermi raporum hastalıgım iyleşmedi bu şekilde raporunu sureklıye cevıren varmı benım gıbı olupta cevap yazarsanız sevınırım tesekkurler

öyle bi soru sormuşsun ki, kim ne derse desin tahminden öteye gidemez.

psikiyatrik rahatsızlığın devam ediyorsa sanırım birkez daha süreli verebilirler daha sonraki yenilemende sürekliye dönebilir ama butamamen dr nin elinde

konuyla alakalı başka bir soru süreli raporla memur oldunduğunda rapor süresi bitince memurlukta sona erer mi? bu soruya yonetmelik vs ile cevap verebilen henüz yok. Bilgisi olan var mı?

süreli raporlada başvurabilirsiniz ancak dediğiniz gibi olursa engellilik oranınız düşerde engelli statüsünden çıkarsanız işinize son verilmez sizden raporunuzu yenilemeniz istenir olmassa normal memuriyete geçersiniz diye biliyorum ben

ama tam bir bilgiyede sahip değilim bu konuda

Üst Alt