Madde geçmişim ve ağır anksiyete bozukluğum var, evden hiç dışarı çıkmıyorum, hatta evden çalışıyorum. Özel bir klinikte ilaçsız tedavi gördüm ama işe yaramadı. Şimdi tekrarlayınca psikiyatra gidip kontrol olucam ve hem devlet kayıtları nezdinde de bir kayıt olması için bunu yapacağım. Madde geçmişim olması sebebiyle özeldeki psikolog ilaç önermemişti. Bu arada yalnızca anksiyete değil, beraberinde depresyon ve delearizasyon bozukluğum da var. Bazı durumlarda anlık baş dönmelerim oluyor ve ciddi anlamda nefes alamıyorum, bacaklarım ve ellerim uyuşuyor. Kalabalık yerlerde sürekli atak geçiriyorum. Askerlik olayı beynimin bir köşesinde sürekli beni mahvediyor. Gerçekten önceden askerliği isterdim ama artık yapamayacağımı biliyorum. Terminaller benim sürekli atak geçirdiğim yerlerdir. Sadece kendi şehrimden birliğime yapacağım yolculuk bile benim ömrümden çok net 5 sene götürür. Bu lanet bir hastalık. Keyif için Türkiyeyi gezebilecek bir adamken şu an okulumun olduğu şehre bile gidemiyorum mesela.
Fiziksel olarak da strese bağlı mide fıtığı, gastrit, reflü, helicobacter pylori
Kalbimde ufak bir kapaçık çökmesi mevcut.
Askerlikten muaf olabilir miyim? Ya da bana ne yapmam gerektiği konusunda yardım edebilir misiniz? Lütfen kaytarma gibi bir çaba içerisinde olduğumu düşünmeyin. Gerçekten niyetim bu değil ancak askerlik bir meziyettir. Ben o meziyete ne yazık ki sahip değilim. Evimden dışarı çıktığım andan itibaren bu lanet tepeme dikiliyor.
Fiziksel olarak da strese bağlı mide fıtığı, gastrit, reflü, helicobacter pylori
Kalbimde ufak bir kapaçık çökmesi mevcut.
Askerlikten muaf olabilir miyim? Ya da bana ne yapmam gerektiği konusunda yardım edebilir misiniz? Lütfen kaytarma gibi bir çaba içerisinde olduğumu düşünmeyin. Gerçekten niyetim bu değil ancak askerlik bir meziyettir. Ben o meziyete ne yazık ki sahip değilim. Evimden dışarı çıktığım andan itibaren bu lanet tepeme dikiliyor.