Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete depresyon bozukluğu teşhisi koyuldu. Askerlikten muaf olur muyum?

heroman06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam ben ustabirline gidince bunaldım daraldım komutana izah ettim piskiyatriye gönderdi gittimde uyum bozukluğu raporu verdi 21 gün şehrime gelince gitmek istemedim ve şubeme giderek piskiyatriye sevk aldım doktor 1 sene erteleme verdi çürük veremem dedi 1 sene verdi tsk kabul etmedi o şekilde sonra 6aya düzelttirdim burdaki doktorda karışık anksyetre depresyon bozukluğu teşhisi koymuş sonuç ne olur nasıl çürük alabilirim? RAPOR 10.03.2018 de bitior...

heroman06

Askerliğe başlamış birisine 1 sene erteleme niye verilir ki! 1 aylık rapor ver, düzelmezse bir aylık daha ver, baktın ki düzelme yok, heyete sevk et!

Bence birkaç kontrolün ardından muafiyet verilecektir kardeşim

@heroman06; hangi hastane.yazdı 1 sene erteleme? bende suan seninle aynı durumdayım fakat şubeden sevk almadan doktora ciktim ilaç yazdı izin bitimi gel rapor yazayim dedi.

Ne oldu durumun birlige teslim olunca? Gelismeleri paylasirmisin

OturanBoğa abi martta bitioya raporum ben bugün sevk alıp gittim hastaneye ters konuştu doktor nie erken geldin die sıkıntılarımı anlattım ankara araçtırma hastanesi ordan beni gataya sevk ettiler bana 6 ay rapor veren doktor tain olmuş buldum aradım konuştum anksyetre bozukluğundan çürük verilmez dedi napmam lazım abi endişeliyim doktor doğrumu sölüor yoksa yanıltıormu yarın gataya gittimde napim bana acil cevap ver lütfen ben heroman06

Üst Alt