Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete hastalığından vergi indirimi alan var mı?

KAN-KA

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Diğer hastalıkları yanında anksiyete (tedavi ile kısmen düzelen) hastalığından vergi indirimi alan varmı ve diğer hastalıklar olmasına rağmen rapor sürelimi onaylandı teşekkürler

Çok büyük olasılıkla 1-2 yıl süreli verilir:

D- Nevrotik, stresle ilgili ve somatoform bozukluklar; (yaygın anksiyete bozukluğu, panik bozukluğu, fobi, konversiyon bozukluğu, somatizasyon bozukluğu, hipokondriyazis, Ağır stres tepkisi ve uyum bozukluğu, Dissosiyatif bozukluk )
1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen % 0
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen % 25
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen % 50

Teşekkürler inşallah sonuç gelince sizlerle paylaşacağım Bülent bey; Ancak şunuda merak ediyorum. Diyelim ki: 1 yıl süreli onaylandı ve 1 yıl sonra tekrar kontrole gittidiğimde bende ANKSİYETE bulunmadı ve sadece yine; KOAH+ŞEKER+TANSİYON bulundu ve bunlarında değeri %40 veya üzeri oldu anksiyete olmadığı için raporum iptal edilirmi tekrardan emekliliğim devam edermi. Teşekkürler

Rapor oranınız Anksiyete çıkarıldıktan sonra % 40 altına düşmezse emekliliğiniz devam eder. Anksiyete çıkarılırsa raporunuz iptal edilmez..

Teşekkürler Bacıbey Aslında Doktorun işgüzarlığı olduğu bu anskiyete abi ya normalde benim KOAH:20 ŞEKER :20 ve TANSİYON 10 balthazarlar beraber %42 yapıyordu ama sağlık olsun

sosyal Anksiyete % 25 alıyorsun cetvele göre

ben bişey öğrenmek istiyorum 7 yıldan beri ankisiyete ilaçı kullanılıyorsa %25 alınabilirmi bide obsesif kompulsif bozukluğuada ayrımı veriliyor emekli olmak için kullanılırmı kullanılırsada sonradan geri alınabiliniyomu arkadaşlar..

fındık75;
valla hiç belli olmuyor bendede okadar ilaç kullandığım hakde düzelmeyen sonatoform bozukluk var 3 sene önce aynı tanıydı oranı % di şimdide aynı tanı hala % veriyorlar sanki kendi ceplerinden veriyorlar

Süre

KABUL EDİLDİ VE 1 YIL SÜRE KONDU.
Anksiyete %25 Koah:%20 Şeker:%20 ve Tansiyon:%10 olan raporum Ankaradan öğrendim bu gün %57 olarak 1 yıl süre ile onaylanmış. Allah Nasip ederse Mayıs ayında Emekliliğimi vereceğim ve 1 yıl sonra tekrar kontrol göreceğim

Üst Alt