Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete için hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

Limooon

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
3
Slm... Geçenlerde bu hesabı bıraktığımı söylemiştim yeni açtım ancak onunda şifresi kayboldu bidaha açınca onuda site blockladı çok hesaptan dolayı. burdan yazmak zorunda kaldım... ilerde yine başka bi hesap açarım kafeden vs sorun olcağını sanmıyorum.

neyse arkadaşlar durumlar azcık kötüleşti bende bikaç ayda... yani cinlerden şüpheleniyorum tmm eyw onu pek takmıyodum ama psikozdayken bikaç paylaşım yapmıştım facede. Bu paylaşımlar psikozla birleşince ve cinler gidince bende anksiyete yapıyo. Acaba bi işaretmiydi bu paylaşımlar vs diye kafama takıyorum.

Geçenlerde doktora gittim ve xanax yazdırdım. 8 sene civarı oldu psikozdayım. Daha 1 kere xanax almamışım neyse yazdırdım gezgez eczaneleri depoda yok depoda yok hep aynı şey. Zaten ilacı bulsan bile bidahakine bulamazsan tam tersi etkiyle yoksunluktan daha beter olucağımı biliyorum oyüzden üstelemedim. tranxilene diye bi ilaç varmış ona bakayım dedim nöbetçi eczaneye gittim oda yok senelerdir. Ben bu ilaçların ne olduğunu biliyorum ve bana iyi gelicek ilacın xanax olduğunu adım gibi biliyorum %45 raporumda var ama bulamıyosun yok.
Raporlu insanlara ilaç veren tek bir merkez gibi bişey olsaydı bizde zorlanmazdık.
Neyse arkadaşlar anksiyete için ilaç önerebilcek veya doktora git sor diyebilcek biri var mı ?
Yani bu diğer ilaçlar sanki bana xanaxın yanına bile yaklaşamaz gibi geliyo.
Google'a bile anksiyete ilacı yazınca bikaç ilaç çıkıyo yeşil reçeteli.
Eczane diyo üni hastanesine iyi bi doktora git...
Böyle kolay alınabilen ve anksiyeteye iyi gelen ilaç biliyo musunuz ?

Bide bazen oturabiliyorum bazende sadece gezesim geliyo odanın içinde turluyorum hep. Çalışmak için bulunmaz nimet bişey bu ama. Hareket etmek çok hoşuma gidiyo bazı rahatsızlıklar yerinden kaldırmaz bazılarındada oturamazsın. Bende genelde oturamama hareket etme oluyo çalışmak için bulunmaz nimet çalışacam az kaldı :)

Bide güzel bi ilaç bulaydım üstüne bide çalışmanın morali gelseydi giderdi bu gemi bakalım...

Bilen bilse bile ilaç önerisinde asla bulunmayacaktır. Ben bipolar olarak yazmış olduğun yeşil reçeteli ilaçlardan çoğunu kullandım. Sana tavsiyen güvenli ve samimi bulduğun bir eczacı bul ve hep ondan al. Benim eczacım beni benden iyi tanıyor. dr um kadar ilaçlarımı o da takip edip uyarıyor.

dreamfail

Anksiyeteye inanma anksiyetesizde kalma. Birçok kişide Anksiyete bulunmakta. Belkide birçok psikiyatrik hastalığın temelinde yatmaktadır.

dreamfail
ilaç önerisi değil zaten. ben daha kolay alınan ilaçlardan kullanıyorum ama işe yaradı gibi bişey diyilebilirdi mesela.

ayDÜNYAvazo
gelecek kaygısı hatta diğer dünya kaygısı anksiyete olsa gerek? depresyon değil heralde. hepsi aynı kapıya çıkıyo bunların ama ayrıldığı yerler var sanırım ben anksiyeteyim yaa.

Paxera kullanıyorum ve düzenli alınması çok önemli.

İlacın dışında kesinlikle boş kalmamaya çalışıyorum tavsiye ederim.

Bu arada anksiyete aslında vesvese o yüzden düşünülen kaygıların üzerinde çok durmamaya çalışın.

Üst Alt