Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete için verilecek rapor oranı nedir?

Zehraca

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Anksiyete oranı nedir arkadaşlar

Lütfen bir cvp

Tedavi ile işlevselliği tam düzelen 0 Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen 25 Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen 50 diye hatırlıyorum.

1.%0 iyileşebilen.
2.%25 ilaçla kısmen iyileşen.
3.%50 İyileşemeyen.

gizemhayrettin

Evet işe yarıyor :)gelir testinde muhtaç olduğuna kaanat getirirlerse Engelli maaşı alırsın..Ama anksiyete tanısına engelli raporu vereceklerini sanmıyorum..%1 ihtimal..

Veriyorlar kac aydır tedavi görüyorsunuz ve kullandığınız ilac hangisi

Artık anksiyete için pek oran vermiyorlar. Şöyleki, ben 5 yıl önce % 25 aldım. Rahatsızlığım arttı oranı yükseltireyim diye yeniden hastaneye gittiğimde artık bu rahatsızlığa oran vermiyoruz dediler. O nedenle bende açıkçası üstelemedim. Çünkü artık son 2-3 yıldır devletin millet çıkarına çalışmayan bazı memurcuklarından,güya hiç olmayan bürokrasisinden bıktım.

artık her şey zorlaştı arkadaşım bir yıldır tedavi görmesine rağmen yüzde 25 ve bir yıllık verildi bir yıl sonra ilaç tedavisinden sonra büyük ihtimal ona da düzeldi deyip vermeyecekler

yani psikayatri den rapor almak artık zorlaştı. bazen yorumlara bakıyorum da eskiden baya kolay rapor almışlar ama devlet artık uyandı önüne gelene rapor vermiyor

ama hasta olanları da ayırt etsinler kurunun yanında yaşı da yakmasınlar
geçmiş olsun

İlaç tedavisi ile oran alınabilir anca. Ve doktorunuz gerçekten tecrübeli ise kişinin durumunu anlar zaten. ve sosyal hayatta bu rahatsızlığınız sizin hayat kalitenizi gerçekten düşüyorsa zaten alınması gereken bir haktır diye düşünüyorum.

Üst Alt