Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Artık anksiyete için pek oran vermiyorlar. Şöyleki, ben 5 yıl önce % 25 aldım. Rahatsızlığım arttı oranı yükseltireyim diye yeniden hastaneye gittiğimde artık bu rahatsızlığa oran vermiyoruz dediler. O nedenle bende açıkçası üstelemedim. Çünkü artık son 2-3 yıldır devletin millet çıkarına çalışmayan bazı memurcuklarından,güya hiç olmayan bürokrasisinden bıktım.
artık her şey zorlaştı arkadaşım bir yıldır tedavi görmesine rağmen yüzde 25 ve bir yıllık verildi bir yıl sonra ilaç tedavisinden sonra büyük ihtimal ona da düzeldi deyip vermeyecekler
yani psikayatri den rapor almak artık zorlaştı. bazen yorumlara bakıyorum da eskiden baya kolay rapor almışlar ama devlet artık uyandı önüne gelene rapor vermiyor
ama hasta olanları da ayırt etsinler kurunun yanında yaşı da yakmasınlar
geçmiş olsun
İlaç tedavisi ile oran alınabilir anca. Ve doktorunuz gerçekten tecrübeli ise kişinin durumunu anlar zaten. ve sosyal hayatta bu rahatsızlığınız sizin hayat kalitenizi gerçekten düşüyorsa zaten alınması gereken bir haktır diye düşünüyorum.