Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete için verilen ilaç etki etmiyor!?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
185
Reaksiyonlar
117
Anksiyete için 1 aylığına 0.5mg xanax kullanıyorum fakat 1 ay dolmak üzere olmasına rağmen sakinleşemiyorum. Gün içinde anksiyete atakları tutuyor. Ne yapabilirim?

Geçmiş olsun doktoruna git durumu anlat ilacı değiştirir yada dozunu artırır.Ilaca yeni başladıysan zaten etki görmem bir kaç ay sürer düzenli içersen

fenerliyizz doktor zaten 1 ay kullandırtacak. kontrolede ondan 1 ay sonra gel dedi. ne yapıcam bilmiyorum. Bu sefer bedenim aşırı stres oluşturup bipolar atak geçirmekten korkuyorum. cevabın için teşekkür ederim.

Öncelikle geçmiş olsun

Bende bir ay kullandım etkisini hissetmek üç haftayı buldu sonra kesti dr ben baska ilaca ihtiyac duymamıstım ama yediklerine içtiklerinede dikkat etmelisin kafein ve benzeri seyleride kesmeni tavsiye ederim

İlaçtan fayda görmediysen 1 ayı beklememe gerek yok doktoruna tandovi al git.ilacida içme yrni ilac başladığında butun dokturlar syni seyi der ilacı iç bir ay sonra kontrol

anksiyete ilaçla geçebilcek bişeymiki okadar kolay. bence değil. normaldir yani geçmemesi. peki hiç mi etki etmedi ufakta olsa ?

dreamfail Xanax birkaç ay sonra etki eden ilaçlardan değil. Kısa süreli kullanılır birkaç ay kullanılmaz hatta...
Bipolar sanız bir atak geçirirsin ama değilsen anksiyete bipolara götürmez insanı...
Xanax la beraber başka ilaç başlamadı mı doktorun...

dreamfail Xanax iyi gelmediyse doktorun değiştirsin her ilaç her hastaya aynı etkiyi göstermez. Xanax bana da etki etmedi 1mg yazmıştı doktor...

Üst Alt