Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete nöbetleri yüzünden canımdan bezdim!?

Descartes

Aktif Üye
Konular
100
Reaksiyonlar
343
Hangi günahın kefaretidir ? Bilmiyorum ama tahammül gücüm tükenmeye başladı.

Abim dayanın geçsede geçmesede dayanın xanax atın rahatınıza bakın ilaçların yan etkisi anksiyetedir. :)

Ben misol kullanıyorum ama ne kadar ilaç kullanırsam kullanayım yine de tam olarak bu anksiyeteden kurtulamıyorum resmen korku içerisinde yaşıyoruz şaka gibi

VALLA BENDE bıktım bende epilepsi hastasıyım bende geceleri çok sık nöbet geçriyorum hangi günahın bedeli bu anlamadım ki ??? elimi kolumu sağa sola vurmaktan heryerim yara bere içinde kldı....

Danny
Acaba ikimiz de aynı şeyi mi yaşıyoruz ? Sendeki anksiyete nasıl ? Hangi durumlarda oluyor ? Önleme konusunda işe yarar bir yöntemin var mı ? Bilgilendirme yaparsan sevinirim
Poyraz_
Epilepsi de zor hastalık. Elini kolunu neden vuruyorsun ? İstem dışı mı oluyor ? Geçmiş olsun.

Bendeki anksiyete genel olarak hastalık üzerinde kendini gösteriyor yani en ufak bir hastalık veya hastaların bulunduğu yerler beni epey huzursuz ve bir o kadar endişeye sokuyor. Bugün tek başıma doktorumla görüşmeye gittiğimde kalp atışlarımın hızlandığını ve ellerimin ise epey uyuştuğunu fark ettim yani ne kadar ilaç kullanırsam kullanayım panik atak veyatta oluşan tüm bu tehlikeli içerisinde hissetme gereğinden asla kurtulamayacam ve diğer saçma olan şeyse 15 dakikadan fazla ne ayakta durabiliyorum ne de oturabiliyorum bu sanırım takıntıya dönüştü. Peki ya seninkisi hangi durumlarda ortaya çıkıyor ben şahsen istemediğim veya korktuğum şeylerle karşılaşmadan önce sürekli düşüncelerimi erteliyor ve başka bir şeye konsantre oluyorum bilirsin o an gelmeden o anı düşünmemeye çalışmak anksiyete için zordur ama bana göre bir tık etkili bir yöntemdir

perseküsyon

saol teşekkür ederim evet istem dışı özellikle uyurken ve uykudan sonra oluyor elim ayağım yara bere içinde ....
ne olacak bizim sonumuz böyle ???

Üst Alt