Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete rahatsızlığım var. Kolluk kuvveti görevimi rapor ile değiştirebilir miyim?

mehmet0652.

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

ben gümrük muhafaza memuruyum yani silahlı kolluk kuvvetiyim. Yaklaşık olarak göreve başladıktan 3 ay kadar sonra anksiyete bozukluğu, somatizasyon bozukluğu ve depresif bozukluk tanıları konuldu.
2-3 sene önce ve çocukluğumda da dikkat eksikliği ve hiperaktiviteden concerta kullanmıştım. Tedavi süresi mart ayında 2 yıl olacak. Benim ilaç raporum var, tek hekim durum belirtir raporum var ve 2 yıldır da ilaç kullandığım zaten e nabızda mevcut

ben şimdi farklı bir kadroya geçmek için yönetmeliğimizde de geçen '' görevini yapmaya mani bir durumu olduğunu sağlık kurulu raporu ile belgelendirenler diğer kadrolara atanırlar'' ibaresine istinaden kurumuma beni hastaneye sevk etmesi için dilekçe ile başvuru yaptım.
Bu arada benim alacağım engelli raporu değil durum bildirir sağlık kurulu raporu. Bu durumda kuruldan nasıl bir karar çıkar sizce unvanı değiştirebileceğim bir karar alabilir miyim çünkü bizde polisler gibi kolluk kuvveti olarak geçmekteyiz.

şimdiden teşekkürler.

mehmet0652.

Muhtemelen evet. Sadece, belki yeniden, bu sefer daha çok değerlendirme içiren bir rapor isteyebilirler.

çok teşekkür ederim ters bir karar çıkar diye çok korkuyorum bu kadar şeye rağmen bir ara o kadar kötüydüm ki doktorlar 1 ay istiharat heyet raporu vermişlerdi.
OturanBoğa

OturanBoğa abi psikiyatri doktoru amir görüşü istedi o da memurluğa başladığından beri görevlerde bir sıkıntısı olmamıştır gibisinden bir görüş yazdı sıkıntılarımı bilmesine rağmen işine gelmediği için şimdi heyet nasıl bir karar verir buna kafam allak bullak oldu ne olur bana yardim et

OturanBoğa

abi tamam önemli ama sonuçta silahlı görev yapiyorum silah istesem onuda vermeyecekler çocuklukta da dehb tedavisi görmüştüm 2015'tede kullandim concerta üstüne de mesleğe başlayinca bu hastaliklar vuku buldu ne yapacağimi şaşirdim

Benimde yaygın anksiyete ve depresif bozukluk tanısı kondu kulağın birinde orta şiddet işitme. Kaybı. Var ekpss girmek için yüzde 40. Bulabilirmiyiz

OturanBoğa

Psikiyatri doktorum epikrize açık alanda anksiyetesi artmaktadır. Silahlı görev yapması sakıncalı olabilir şeklinde yazdı muayene olduğum heyet doktoruda aynı şekil silah kullanamaz yazdı hem heyet muayene kağidina hemde sisteme bu durumda heyetten nasıl bir sonuç çıkar acaba. şimdiden teşekkür ederim cevabın için.

Üst Alt