Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete rahatsızlığının fiziksel belirtileri olabilir mi?

Au1469

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar
Bende anksiyete bozukluğu var.
Sakin bir hayat yaşıyorum evden kendi işimi yapıyorum yaklaşık 35-40 gündür özellikle gögüs bölgemde ağrılar oluyor kalp arısı olarak düşünüp ciddi korkularım oluyor yaklaşık 6 kere acile gittim kalp ile ilgili bir problem olmadığını söylediler her seferinde 2 hafta önce doktor kas gevşetici verdi ağrılarım biraz hafifledi.
Ama gün içinde kramp olarak sancı olarak kısa süreli ağrılarım oluyor ve telaşlanıyorum.
Bu rahatsızlığı yaşayan insanların böyle ağrıları oluyormu lütfen paylaşırmısınız.

Anksiyete ve Panik atak rahatsızlığı olanlar lütfen yardım edin!

Arkadaşlar merhaba
Ben yaklaşık 45 gündür midem bulanıyor bazen başım dönüyor
Ara ara göğsümde belli başlı yerlerde ağrılar ve kramplar oluyor.
Doktor atarax ve lustral verdi lustral beni kötü yaptı ama atarax her akşam kullanıyorum.
Ama ara ara aşırı endişelere kapılıyorum
Kalp krizi geçiricem diye korkuyorum babamda bu yüzden vefat etti kardiyoloji ye gittim kalbinde birşey yok dedi 7-8 kere acile gittim ama kendime mukayyet olamıyorum lütfen yardım edin, bu rahatsızları yaşayan kişilerde aynı durumdamı vücudunda ağrılar hissediyormu bilgi verirseniz sevinirim.

Bu hastalık ilaçla olmaz terapide alman lazım.Devlet hastanelerinde maşesef bu imkan yok.Pamuk eller cebe doğru özele.Profa gitmene gerek yok, uzman doktordanda tedavini yaptırabilirsin.

Üst Alt