Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete tedavisi görüyorum. Rapora oran eklenir mi?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Selamlar engelli raporunu yenileceğim bir dönem aksiyete bozukluğu ilaçi kullandım şuan kullanamıyorum yeni çıkacak olan rapora işlenir mi

tam bana denk geldı kardesım..

ben de rapor aldım yuzde 68.. 1 aylık ıtıraz suresı gectı.. ancak 1-2 yenı hastalıklarım belırdı

dün ılce saglıga gıttım dedıler kı.. gıdeceksın rahatsızlıgının oldugu hekıme (devlet hastanesı olmalı) senı sevk edecek..

en bastan yenı heyete gırıp tek tek kontrol edıleceksın.. bu hekimin ınsıyatifine bağlı

bu suresı ıcınde yenı cıkan hastalıklaar ıcın

Anksiyete

Anksiyetesi olup rapor engelli raporu olan varmi

Aliyarknk anksiyete için %20 oran alırsın.Tedqvi gördüğün doktordan durum bildirim raporu iste heyette muayene olduğun psikiyatri dokturuna ver.

fenerliyizz

şu an ama ilaç kullanmıyormuş durum bildirir hastayken alındıdığında etki etmez mi sonuçta hasta olup durum bildirir raporu alıp heytteki doktroa gösterirse oran verri

elif77 zaten tedaviye ara verdiyse durum bildirim raporu alamaz dokturundan.Yada ilac raporu göstermeli heyete tabiki.Aksi durumda Anksiyete tanısı yazarlar ama oran vermezler heyette

1 yıldır anksiyete tedavisi görüyorum ama 3 kez raporum yenilenmesine rağmen oran vermediler

başka bir rahatsızlığınız varmı

Bana 20 veriliyor işitme kaybından da 14 veriliyor

Şeker kolesterol belfitigi ameliyatı ve ameliyat sonrası sinir zedelenmesinden toplam da %51

Üst Alt