Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete ve depresif bozukluk tanısı ile yüzde kaç rapor alabilirim?

Mmd

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
4
Merhaba cvp. Yazarsanız. Sevinirim. Bende anksiyete ve depresif bozukluk tanısı. Kondu yüzde kaç. Rapor. Alırım. 2. Hastalık. İçinde. Ayrı. Mı. Hesaplanır. Erken. Emeklilik. İçin. Başvurucam da yüzde 40-50 lazım. Pskıatrıden 1 yıldır. İlaç kullanıyorum. Bi. Arkadaş dedi. 70. Verirler

Rexapın ve cıtoles kullanıyorum anksiyete ve depresif. Bozukluk. Tanısı. Kondu. Yüzde. Kaç. Verirler. E KPSS giricemde

Mmd ben de cipralex 20 ve rexapin 5 mg kullanıyorum. Gayet de normal tempoda yoğun bi kamu kurumda çalışıyorum. Paranoid bozukluk hastasıyım. Acaba ben de engel raporu alıp yatış bi pozisyona mı geçsem?

Teşekkür. Ederim birde. Yürüyüş. Bozulluğum var. Ondan kaç alırım. 2. Bacağımda. Güç. Kaybı. Var. Küçüklen. Menenjit. Geçirmişim

@Mmd doktor söylemiş zaten bizden duymak istediğin olumlama (doğrulama) mı?

Bu. Hastalıkla. Tecrübesi. Olan arkadaşlara. Sordum engel oran çetvelinde. Tam hastalığımı. Bulamadım

Mmd

Psikiyatriden farklı farklı oran söz konusu olacağını sanmam. Anksiyete icin 20 puan çıkar genelde pebresif nöbet icin hafifmi ortamı siddetlimi hangi sınıflandırma. Kalıcı mı birçok etken var.

Mmd

Anksiyete,bütün dipleri,
Depresif bozukluk.bunlar ayrı ayrı değerlendirilir,

Anksiyete,kaygı bozuklukları,somatoform.
Tedavi ile düzelen %0
Tedavi ile kısmen düzelen%20
Tedavi ile düzelmeyen %40

Yineleyen depresif bozukluk,

Tedavi ile düzelen %0
Tedavi ile kısmen düzelen %20
Tedavi ile düzelmeyen 40

Psikotik özellikli, hafif,orta,ağır depresif nöbet.

Tedavi ile düzelen %%0
Tedavi ile kısmen düzelen%40
Tedavi ile düzelmeyen %70

Menenjit için de, beyin de veya fiziksel herhangi bir hasar varsa ayrıca puan alırsınız...

Teşekkür. Ederim. Anksiyete ve. Depresif bozukluğun. Ayrı. Ayrı. Değerlendirileceğini. Bilmiyordum. Menenjitte. Yürüme. Bozukluğu. Yaptı

Merhaba kolay gelsin bazı hastalıkların çıktığından dolayı güvenlik kartı vermiyorlar bana o yüzden engelli durumuna başvurayım mı acaba tereddütte kaldım ben de çıkan hastalıkları yazıyorum yorum yazarsanız sevinirim nörolojik muayenemde dismetri. Var. Bir yıldır anksiyete ve depresif bozukluk tedavisi almak dayım ilaç kullanıyorum citoles. Ve. Rexcapin İki gözümde de astigmat çıktı 0.75 Sizce engelli raporuna başvursam %50 üstü çıkar mıyım çünkü emekli olmak için %50 üstü gerekiyor@Oğuzhan 112

Nöroloji motor kayıp derecesine göre puan verecektir,

Anksiyete,depresif bozukluklar, tedaviniz daha yeni sayılır,

Tam düzelen 0
Kısmen düzelen 20
Tedaviye rağman düzelmeyen 40

0.75 Astigmat, derece çok yüksek değil.

%40 almanız bile zor gibi,
Başvuru yaparsınız yapmazsınız sizin tercihiniz....
Mmd

Son düzenleme:
Mersin şehir hastanesi 22 yıllık ansiyete hastasıyım. Puan vermedi. Hoca en az üç defa bu hastalıktan yatış yapmam gerektiğini toplumda çok fazla anksiyete hastası olduğunu bu nedenle herkese puan vermiyoruz dedi.

8 senedir hastayım f33.2 yineleyen depresif bozukluk psikotik belirtisiz ağır şiddetli 2 hastane yatışm oldu Venegis 300 mg lamictal 200 mg kullanıyorum engel oranı alabilirmiyim?

Kysri38 oran alırsın ama yüzde kaç oran alırsın 2019 hastalık cetveline göre bakarsan fikir sahibi olursun. Depresif nöbet ortamı şiddetlimi doktorun tanısına göre değişkenlik gösterir.ilac ile kısmen düzelen der tanıda alacağını oran ile ilac ile düzelmeyen der alacağın oran üst sınırdan olur Tanıya göre.tedavi gördüğün doktordan ekipiriz alıp heyete gir derim %40 oran çıkabilir psikiyatri den.Hasteneden ekipiriz al yattigına dahil randevu alıp heyete gir derim.Gecmis olsun.

Merhaba bir yıldır o kb hastasıyım prozac ve desyerel Kullanıyorum benim sormak istediğim bu hastalıktan dolayı yüzde kaç engelli raporu alabilirim daha önce anksiyeten vardı o değişmiş o KB olmuş

Mmd OKB hastalığından %40 oran alırsın.rappr süreli olur.ilk aldığında 1 yıl süreli olur büyük ihtimalle

fenerliyizz ilaç raporunda anksiyete sonraki raporda okb sonrakinde anksyete yazıyor ben hangi hatalık var acaba başlangıç olarak yürüme zorluğuda var acaba ne oran alırım

Mmd Anksiyete için en düşük oran %20 hastalığın öyküsüne göre doktor tanıyı değiştire bilir.En son hangi tanı yazıyorsa muhtemelen oranlamada ona göre yapılır. Doktorundan hastalığın ile alakalı durum bildirim raporu iste.Tanı kısmında yazar kullandığın ilaçlar vs.

Bende psikiyatriden anksiyete orta şiddetli depresif nöbet (ünipolar depresyon ) ve trikotilomani ( duygu durum bozukluğu) tedavisi görüyorum ve %20 oran aldim. Hepsinden teşhisim var fakat ayri oran falan vermiyorlar. Genel olarak anksiyete yazıldı. En iyi cevabı doktorunuzdan alirsiniz

Mrhb. Bende. Yürüyüş. Bozukluğu. Yürümede. Zorlanma ve okb ve. Anksiyete var. Oranım ne. Olur. Sizce yürüyüş. Bozukluğu doğuştan psikiatri. 3. Yıldır prozac 20 mg 2. Tane. Ve. Desyerel. Bi. Tane. İçiyom

ben desyerel ve günde iki doz prozac kullanıyorum engelli ehliyeti alabilirmiyim ve engel oranım ne olur obseyonel düşünceler ve eylemler diyor

Ankisiyete ve depresif bozukluk tanisi kondu

Allahın rahmeti üzerinize olsun Rabbim şifa versin
2002 raporlarim iptal olmus o raporlarimda borderline bozukluğu vardi şuan için ankisiyeteve depresif bozukluk kondu 4 ay olucak hastaneye gidiyorum ilaçlarim bunlar
Rixper 2mg
Karazepin 400 mg
Kaday xr 200 mg
Olfrex 10 mg
Sizce oran alirmiyim yardimci olursaniz sevinirim

Tanı yeni konmuş,
Puan almanız için En az 1 yıl düzenli tedavi almanız lazım..heyet için henüz erken.
Muratseyidi

Üst Alt