Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyete ve sosyal fobi raporu nereden alınıyor?

xavaxava

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
anksiyete ve sosyal fobi raporu nereden alınıyor bilen var mı ? devlet hastanesinde psikiyatriye gittim küçük düşürücü laflar söyledi kaç yaşında adamsın yakışıyor mu sana böyle şeyler dedi. küfür etmediği kaldı.

Engelli raporunumu kast ediyorsun ?
devlet hastahanesi psikiyatri servisinde muayene olacaksın teşhis konursa tedavi başlayacak en az 6 ay süreyle tedavi gördükten sonra uygun görülürse engelli raporu için başvurabilirsin.

Bunlar doktor mu ya bunlara kim diploma veriyor yazık 😤 biz de sağlığımızı emanet edip verdikleri ilaçları kullanıyoruz... Asıl doktora yakışıyor mu bu tavır, yaş ne alâka, hastalığın yaşı mı olur

xavaxava

Önce tedavi olmalısınız tedavi sonucunuza göre raporu ya alırsınız yada alamazsınız.

Kasteddiğiniz şey engelli raporu sanırım. Engelli raporu alabilmek için en az 6 ay tedavi olmanız ve gerekli teşhisleri almış olmanız gerekli. Aksi halde çıkan sonuca çok sıkılırsınız

Anksiyete Raporu nereden alabilirim?

Anksiyete sorunum var. Askerlik muayenesinde muaf olmam için anksiyete raporu almam gerekli nereden alabilirim?

xavaxava

Düzenli ilaç tedavisi görüyor olman lazım diye biliyorum. 6 ay ya da 1 yıl düzenli kontrollerinin olması gerekiyor da sanırım. Ondan sonra doktora bağlı olarak rapor alabilirsin. Yüksek şiddette ise muafiyet alırsın. Genelde anksiyete toplumda yaygın görüldüğü için askerlik yaptırıyorlar.

xavaxava
Askerlik muayenesi için anksiyete raporu diye bir şey yok.
Askerlik muayenesinde yeniden muayene oluyorsun doktor karar veriyor erteleme,muafiyet veya uygundur kararı veriliyor.
Daha önce aldığın raporlar geçer değil bakarlar ama sıfırdan teşhis konuyor.
Zaten senin anladığım kadarıyla konmuş bir teşhisin bir tedavi sürecin ve bu sürece dayalı bir engel raporun yok.
Kendin düşüncelerine dayanarak bu sonuca varıyorsun.
Benim şahsi kanaatim sana erteleme veya muafiyet vermezler tabi şansını dene yinede.

Sosyal fobi tam olarak nedir ? Nasılsak sosyal fobiğizdir ?

Üst Alt