Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anksiyetenin ve/veya panik atağın nüksettiği dönemler!?

Rasput

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
15
Merhabalar arkadaşlar, anksiyete ile panik nöbeti / krizi geçirdiğinizde olanlar ile ilgili bir konu açmak istedim. Ben bundan bir takribi bir ay önce evdeyken ve yaklaşık bir hafta süre çok aşırı şiddetli anksiyete atağı geçirdim ama ve fakat acile gitmedim. Evdeki ecza dolabi / ilaç arşivimden kendimce bir şeyler yapmaya çalıştım. Sabahdan akşama kadar bir tahmini bir hafta belki de ortalama 10 gün panik atak halindeydim. Acile niçin gitmedin derseniz, daha önce birkaç kez gitmiştim böyle durumlarda, acilde ilgilenmiyorlar ve de acilde yapılan enjeksiyon (iğne) ile serumların hiçbir faydasını görmedim (hepsi denendin bu arada).. Yatış da bu durum ve şartlarda işe yaramaz diye biliyorum. Acilde ativan verilirdi eskiden şimdi ise onu piyasadan çekiyorlar, çektiler. Acilde xanax da vermiyorlar. Morfin de yapmıyorlar. Bir hafta, 10 gün boyunca evden çıkamadım. Sadece anksiyetemi bastırsın diye alkol almaya çıktım onu da çok zor hızlı bir şekilde hemen alıp geldim.
Sizin bu kadar uzun süreli eve kapatan çok aşırı şiddetli anksiyete panik dönemleriniz oldu mu nasıl başa çıktınız ? Tavsiye ve önerilerinizi almak isterim. İlgilenen arkadaşlar deneyim ve tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

@Rasput, gardes ben hiç evden çıkmam alkolum kapıya gelir.ben bir alkoligim.alkol birtek derdimden anlar derim hep.bircok kez evi tarumar ettim.tabak çanak cam çerçeve indirdim.hastaneye yatsam da bu sonuç değişmedi.yazdiklarindan çoğu şey benzer benle.Ben alkolu birakmak istiyorum ama bırakamıyorum sartlarimdan dolayı.alkol herşeyi daha kötü yapıyor.bunu yaşayarak tecrübe ettim.mumkun olduğunca alkol alma..

İyi de ilaçlar bir yere kadar Gaba A reseptörlerini inhibe etmek için C2H5OH yani etil alkole de ihtiyaç var xanax ve ativan da ayni bolgeye etki ediyor. Ben alkolu pandemi doneminde eve getirtiyordum. Simdi oyle bir hizmet var mi bilmiyorum, paylasirsan sevinirim. Bir de haddimi aşmıyor ve özel değilse hangi alkol iyi geliyor sana ?

Yapmayın lütfen.. alkolün ne kadar zararlı olduğunu az çok biliyorsunuzdur,illa içmek gerirse ayda yılda bir kez alınabilir, bu bile zararlı ama neyse.

Devamlı alkol üstelik tedavi amaçlı alınması ne kadar yanlış! Psikiyatrik ilaçları ile hele ki aman aman.. siroz mu olmak istiyorsunuz?
Siroz nedir nasıl bir tablo biliyor musunuz?

Yapmayın lütfen.

Üst Alt