Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anne, Baba Kime Denir

ahmet_hoca

Yeni Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
[FONT=Tahoma]*[/FONT][FONT=Tahoma] Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu,...market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir. [/FONT][FONT=Tahoma]

[/FONT]
[FONT=Tahoma]* [/FONT][FONT=Tahoma]5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.[/FONT][FONT=Tahoma]

[/FONT]
[FONT=Tahoma]*[/FONT][FONT=Tahoma] Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir. [/FONT][FONT=Tahoma]

[/FONT]
[FONT=Tahoma]*[/FONT][FONT=Tahoma] 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane Amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.[/FONT][FONT=Tahoma]

[/FONT]
[FONT=Tahoma]*[/FONT][FONT=Tahoma] Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.[/FONT][FONT=Tahoma]

[/FONT]
[FONT=Tahoma]*[/FONT][FONT=Tahoma] Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir. [/FONT][FONT=Tahoma]

[/FONT]
[FONT=Tahoma]*[/FONT][FONT=Tahoma] Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir. [/FONT][FONT=Tahoma]

[/FONT]
[FONT=Tahoma]*[/FONT][FONT=Tahoma] Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.[/FONT]

Allah razi olsun paylasim icin ben yüzdeyüz katilmiyorum bu babaya yazilanlari cok aci olmus babaya karsi

bunun ters versiyonuda var babalara çok yüklenilirse onuda yazarım demedi demeyin :D :D :D

Üst Alt