Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anne ve baba farklı yerlerde ikamet ediyorsa 2022 gelir hesabı nasıl yapılacak?

hakanyildiz

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
merhaba benim anne ve babam farklı şehirde yaşıyorlar. Ben doğduğumdan beri anneannemin yanında kaldım o da geçen yıl vefat edince ben ortada kaldım. Bugün 2022 aylığına başvuru yaptım. Benim anne ve baba bilgilerinide araştırmak iiçin izin aldılar. Onların durumu iyi. Öncelik anne ve baba bakacak dediler. Ben 2022 aylığını araştırdığım zaman hanede yaşıyanlara bakılıyor yazıyor. Ben hanede tek başına yaşıyorum. şu anda çok zor durumdayım. Bu konuyu cimere yazsam yardımcı olurlarmı?

Fatma mehmet

Anne ve babamin resmi ikametgahi istanbulda. Ben tek yasiyorum ama nafaka yukumlulugu diye birsey geciyor. Anne ve babamin emekli maasi oldugu icin onlardan nafaka isteme hakkim varmis. Ama anne ve babam hasta. Annem kanser babam verem hastasi. Onlara dava acamam. Ondan dolayi red olurmu ? Bu konuda kesin bilgisi olan varsa yanitlarsa sevinirim.

Üst Alt