Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anneanneme bakarsam bakım aylığı alabilir miyiz?

aslanturk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 32 yasındayım asgarı ucretle calısıyorum maasım net 1200 lıra cıvarı bodromda yazan bu,ananeme kımse bakmıyor cocukları var bakmıyor koyde kalıyor ben getırıcem yanıma tabıkı bı sosyal guvencesıde yok o yuzden saglık gıderlerıde olucak tabıkı ben karsılayacagım,aılede 3 kısıyız su an ben esım cocugum,ananem 90 yasında kendı ıhtıyaclarını karsılayamayacak durumda omurgası bukuldu resmen l bıcımde gezıyor kulakları duymuyor kendı ıhtıyaclarını karsılayamıyor ,devlet ıllakı bı yontem vermıs bende bu yardımdan yararlanıp ananeme daha ıyı bakmak ıstıyorum devlet bana bu konuda yardımcı olurmu bakım aylıgı verırmı, 100 de 45 cıvarı 3 sene once heyet raporu var ama omurgası dahada egıldı su an ıyıce muhtac oldu yardımlarınızı beklıyorum ne yapmalıyım

Raporun %50 üzeri ve ağır özürlü ibareli olması gerekmektedir.Bu şekilde rapor alabilirseniz başka geliriniz yoksa 3 kişiye 1200 tl gelir kriteri yönünden uygun.
Elinizdeki rapor olmaz,üstteki kriterlere uygun yeni rapor alırsanız torunun ya sa torun eşinin bakıcı olmasına mani durum yoktur.

Sigorta primlerimin yatması...

Babam ağır hasta, bakmak durumundayım,
sigorta primlerini bir şekilde yatırablir miyiz.
ne yapılması gerek.

evde yakınlarına bakanlara sigorta yapılacak diye bir yasadan bahsediliyor, çıktı mı, nasıl uygulanıyor

Üst Alt