Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annem araba aldı. Kardeşimin bakım parası kesilir mi?

emreden

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
benim sorum annem araba aldı annemin üstünde ama kardeş arabayı sürecek bakım param kesilir mi?

emreden
2022 ler kesilio ama ebm ler kesilmio.kesilmıo derken aracın fıyatına göre .aşırı lüks ve pahalı bi arac değilse kesilmıo kurumdana gelenler 200 bin tlye kadar alabilir demişti geçen yıl

-mka kesilmiyor sorduk aile politikalar müdürlüğüne 94 model araba aldık lüks olursa kesilirmiş

185 bin liraya aldım ben kesilmedi ÖTV muaf

Önemli olan arabanın kullanım amacıdır, ticari amaçla kullanıp gelir elde etmiyorsanız maaş kesilmez.

Down Kızlı Baba
zaten ticari araç alınınca gelir getirir adı üstünde tıcarı ve getrıdıgı gelırde gelır hesabına katılır bu durumda gelır sınırını geçmeye sebep olabilir geçincede kesılır
alınmaya hak tanınan araçlar ticari yada eş dost akraba kullansın diye tanınmıo engelının hayatını kolaylastırsın hastaneyye falan gitmede kolaylık saglasın arada dısarı çıksın dıe tanınıo

Üst Alt