Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de %80 engelliyim kaymakamlığı başvurdum 1840 TL'lik yardım için geçen ayın 12 sinde sanirim eylülde ama hala yatmamış bir de eve geliyorlar mi yoksa ayın 5inde mi e devlette paranız hazırdır yazıyor çekebilirsiniz diye öncesinde yazmıyor mu
Ben 2015 de almaya başlamıştım 2019da bakim evine yattim kesildi ağustosun sonunda çıktım annem çıkardı babam öldü annem engelli bakim ayligi için başvurdu eve geldiler ben de kaymakamlık sosyal yardımlaşma başvurdum sanırım gerekli belgelerle ama ne gelen öldü ne giden 15 20 gün oluyor e devletten de göremedim eve mi gelecekler yoksa bağlanmayacak mi
Yüzde 80 raporum var bakim evinde kalıyordum annen beni ağustosta çıkardı eylülde evde bakım parası için aile bakanlığına gittik eve geldiler engelli bakım parası şimdi başlangıç tarihi 1 Eylül bitiş tarihi 30 Eylül yazıyor 1890 lira yatmış ama ziraat bankasında para yok çekemiyorum ne zaman çekeriz bir de 3240 lira değil mi neden 1890 lira yazıyor bir de kaymakamlıka gittim 2022 yasasi maaşı için eve gelmediler başvurduk daha haber yok onlar da eve mi geliyorlar nasıl oluyor yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim sagolun iyi günler