Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annem evlendi. Üvey babam emekli diye 2022 maaşım kesildi! Ne yapabilirim?

bsbsragokce

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar . 2022 maaşı alıyordum ve kesildi. Nedeni ise annem evlendi üvey baba emekli diye maaşımı kestiler. Ama üvey babayla hiçbi alakam yok. ne para veriyor ne de bana bakıyor. ne yapmalıyım yardım edin ??

Hanedeki herkes dahil olur. Ancak ikametini başka yere aldırırsan, tek görünürsen vs. alırsın diye düşünüyorum.
Kişi başına 270,23 TL'yi geçmemeli alabilmen için hanedeki gelirin.

bsbsragökçe bir durumu anlamam açısından birkaç soru soracağım cevaplayabilir misin lütfen?

annen evlenmiş dedin. başka ilçe ya da ile taşındınız mı? adres değişikliği oldu mu?
18 yaşını doldurdun mu?

yeni ev tutup taşındılar evet ama o zaman benim ikametgahım başka şehirdeydi. evlendikten sonra maaşım kesildi ve tekrar basvurmak istedim üvey baban emekli o yüzden basvuru yapamazsın dediler. yine de basvur bi bak dedi sansımı denedim olmadı. Ne yapmalıyım . üvey babanın sana bakmadıgına dair şikayette bulun mahkemeye kdr gider bu iş dedi . annem de kabul etmedi üvey baba bozulur diye ://

Mahkemeden başka bi yolu yok mu bunun ?

ablacım yer ve zaman konusunda neden net bilgi yazmıyorsun?
şu sorularıma cevap ver en iyisi tek tek:
1. en son maaşını ne zaman hangi ayda aldın? aylığını alıyorken başka şehirde mi kalıyordun?
2. şu an annen ve üvey babanla mı yaşıyorsun? İkametin orada mı?
3. eger şu an annenle ve üvey babanla yaşıyorsa onların yanına ne zaman taşındın?
4. onların yanına taşındıktan sonra mı aylığın kesildi?
5. 18 yaşından büyük müsün?
sırasıyla bunları cevapla ona göre yönlendireceğim seni yapabileceklerin konusunda.

Üst Alt