Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annem hasta olduğu için ablamın bakıcım olmasını istiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

narinim

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ben engelliyim annem bana baktığı için evde bakım ücreti alıyor ancak annem biraz rahatsız ben bana ablamın bakmasını istiyorum annemde bunu istiyor ben bu aldığımız evde bakım ücretini ablamın üzerine nasıl bağlata bilirim ? bu konuda bilgisi olan lütfen bana yazarsa çok sevinirim nasıl bir yol izlemem gerekli ? ne tür belgeler istenir benden ? şu an annemle yaşıyorum ailede 4 kişiyiz ablamın aileside 5 kişi ablamın evinde kalırsam hem ailemin hemde ablamların mı gelir durumu hesaplanır ? ve yeni rapor isterlermi ? arkadaşlar bir bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim şimdiden ilginiz için teşekkürler

Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne müracaat edin bakıcı değiştirmek istediğinize dair, onlar sizi yönlendireceklerdir.

Bakıcı değişikliğini bir dilekçeyle Sosyal Hizmetler 'e bildirerek yapabilirsiniz ama sizin durum biraz farklı ... Siz Ablanızın evinde yaşayacaksınız sanırım..Adres değişikliğinide bildirmek zorundasınız..Şartlar değiştiği için ... yeni rapor istemeseler bile yeniden hesaplama yapıp heyet yaşadığınız ortamı tekrar görmek isteyebilirler..

evli olan kardeşler alamıyor

Üst Alt