Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annem için 'ağır özürlü' raporu verirler mi? Rapor ücreti 250 TL istediler?

masal_24

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Annemm diyabet hastasi gozlerini kaybetti tek gozu yuzde yirmi goruyor arti tansiyon hastasi ben bakiyorum acaba agir engeli raporu verirlermi.banyo fln ben yaptiriyorum .butun islerini ben yaptiriyorum.bakirkoy hastanesi rapor icin 250 lira istiyo bu para yi neden istiyolar para vermeden basvura bilcegim bi hastane varmi .

Ağır engelli ibaresi verirler dediğiniz gibiyse. Hastanenin engelli birimine anlatın durumu öncelikle, dayanak olarak göstereceğiniz Genelge: 'Tarihi:03.03.2004 Sayısı:3539 Genelge No:2004/30'
Aslında parayı ödeyip sonra. BİMER'e şikayet ederek yeniden alan arkadaşlarımız var. Son çare bunu yapabilirsiniz, ama baştan istemeyen hastane bulmanız en iyisi. Hastane konusunda fikir veremeyeceğim ama Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi 'den herhangi birisinden alabilirsiniz. Hangisi ücret istiyor istemiyor aynı durumu yaşayan arkadaşlar söylerler.

Tesekkurler cvp icin agir engelli alamazsin diyenler olduds burdaki arkadaslar tecrubeli oldugu icin bi sorayim dedim .

Yönetmeliğe göre:Ağır özürlü: Özür durumuna göre özür oranı % 50 ve üzerinde olduğu tespit edilenlerden günlük yaşam aktivitelerini başkalarının yardımı olmaksızın yerine getiremeyeceğine özürlü sağlık kurulu tarafından karar verilen kişileri,

http://www.engelliler.biz/forum/sag...rlari-hakkinda-yonetmelik-30-mart-2013-a.html

olarak geçer, yukarıda anlattıklarınız bunu gerektirir bence. Siz söylenenlere kulak asmayın yaşayarak öğrenebilirsiniz. Zaten verilmese dahi itiraz edin kesinlikle.

Tamam sagolun nezor islermis bunlar allah herkesin yardimcisi olsun.heyetdeki dok ruh haline keyfine kaldik yani .cok zorluyorlarmis sansimi dinycem artik

Kolaylıklar diliyorum, aynen öyle dediğiniz gibi. Er yada geç alırsınız hakkınızı, sizi uğraştırdıkları kalır yanlarına. Umarım bu tür sorunlar yaşamazsınız.

sgk dan filan sevkli gidebilirseniz o zaman ücret almazlar bende işkurdan sevkli gitmiştim..geçmiş olsun.

İnternetten hastanelerin telefonlarını bulup sorabilirsiniz, ücret konusunda bilgi veriyorlar... Doktorlara bağlı raporda ne yazacağı...

Allah kolaylık versin...

Üst Alt