Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annem için iş gören ama fiyatı da uygun olan bir işitme cihazı almak istiyoruz..?

seahero

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar

annemde ırsi olarak işitme kaybı var, kendisi 53 yaşında ev hanımı,
yapılan işitme testi sonucu sol kulak 75 db sağ kulak 90db çıktı, ancak test çok sağlıklı yapılmadı test sırasında sıkıntılar çıktı ve görevli sanırım biraz ortalama veriler girdi kafasına göre çünkü bu test sonucuna göre annemin bizi hiç duymaması anlamaması gerekiyor,oysa yüzyüze konuşurken çoğunlukla bizi duyuyor ve anlıyor, yüzyüze olmadığımızda duymuyor anlamıyor ,telefon ve zil sesini hele hiç duymuyor anlamıyor ,
ben tekrar işitme testi yaptıracağım sonucun 90db kadar kötü çıkacağını sanmıyorum, ancak yine de ileri derecede işitme kaybı var annemin bu bariz,

işitme cihazı konusu kafamı çok kurcalıyor önerilerilerinize gerçekten ihtiyacımız var,
her iki kulak içinde cihaz gerekli görülüyor,anneme alacağımız cihaz kaliteli olsun, uzun ömürlü olsun, çok çokta pahalı olmasın istiyoruz ,açıkcası 3-4 bin lrya cihaz alıcak durumumuz yok
sigorta cihaz başına 520 lr vericekmiş iki kulak için sigorta 1000 lr verse üzerinede 500-600 lr biz eklesek güzel bir cihaz alabilir miyiz ,alacağımız cihazda hangi özellikler olmalı ,

yardımcı olursanız gerçekten çok makbule geçicek.

Sanırım anneniz dudak okuyor. İrsi dediğiniz durum neden şimdi fark edildi acaba?
Cihazın şakası yok.Bir işitme merkezine gidip denesin.Hangisi olursa onu alın.Hatta mümkünse evde bir hafta denesin.Memnun kalırsa alsın aksi halde almayın.Birde asla unutmayın ki cihaz takılan yer ile ev ortamı farklı orda takıp duyuyorum dediği cihazla evde taktığı zaman duymayabilir. Açıkcası çok dikkatlı olun bu konuda.En pahalı cihaz en iyi cihaz değildir.
Son olarak da cihaz alım sonrasında verilen hizmetleri sorun mutlaka. Onların işi cihazı satıp savsaklamak değildir.Her konuda yardımcı olup tüm sorunuza açık cevap veren yerde almaya özen gösterin.

buyucu;

cevabınız için teşekkür ederim, dudak okuma evet biraz var ama bizi duyması ve anlaması dudak okumaktan ibaret değil ayrıca bu durumun elbette çok uzun zamandır farkındayız cihaz gerekliydi ancak annem cihaz istemedi halada istemiyor aynı sorun ninemde 2 dayımda ve abimdede var, cihazı ciddi bir araştırma sonucu alıcam o yüzden buradayım inşlh güzel bir cihaz buluruz onu da alıştıra alıştıra kullanırız.

anneme alacağımız cihaz kaliteli olsun, uzun ömürlü olsun, çok çokta pahalı olmasın istiyoruz

Bu zamanda böyle bir cihaz veya satan firma görürseniz benimde haberim olsun :)

Aradığınız cihazı ancak hayırsever biri alıp size bağışlayabilir. Sosyal güvenceniz yoksa bulunduğunuz yerin Kaymakamlığına başvurun.

seahero;

ben 4 sene eskişehirde çalıştım ankaraya geçtim şuan. eskişehirde 3-4 firma var cihaz aldıktan sonra teknik servisi güzel olan mesaj kısmında yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım

Üst Alt