Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annem, isteğe bağlı bağkur ödüyorken SSK'lı işe girerse emeklilik durumu ne olur?

zeynepışık

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba. benim bir sorum olacaktı. annem 11 yıllık ssk lı dava ile kazandı sonra isteğe bağlı ödemeye başladı. isteğe bağlılar bağkura geçti. annem şimdi isteğe bağlı bağkuru ödüyor. annem yeni bi iş buldu patronu ssklı yapacak. işler biraz karıştı. annem bu durumda ne yapmalı ?????? sgk ya gidip dilekçemı vereck ?? bağkur ödemesi yanarmı :(

Anneniz ssklı olarak işe başladığı vakit iş yerinden işe giriş bildirgesi alacak o belge ile birlikte bağ-kur a gidecek ve dilekçe ile ben ssk'lı olarak çalışmaya başladım gerekli belgeler ekte sunulmuştur diye dilekçe verecek kurum Annenizin Bağ-kur kaydını kapatacak.

Son 7 yıl içinde ssk ya 1261 günden fazla prim yatırırsa emekliliği ssk dan olur,Bağkur primleri birleştirilir,herhangi bir kaybı olmaz.

Üst Alt