Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annem sebebiyle tayin istedim, vasi atanmasını talep ettiler!?

dooreblue

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kendim memurum ve ayrıca 6 yıldır psikotik tedavi görüyorum. Çakılı kadro dedikleri bir üniversitede kamu memuruyum. Annem 10 yıl önce diğer iki kız kardeşim bir kaç yıl önce meme kanserine yakalandı, kardeşlerim şu an kemoterapi alıyor ve annemi diğer göğüsünde belirdi yeni bir kitle ve bir kaç haftaya belli olacak durumu, kemoterapi, ameliyat vs.

Ben üniversite tayin kuruluna belgelerimi sundum kendimin psikotik raporlarını ancak çalışabiliyorsun madem dedikleri için tayin vermediler, şimdi üst mertebe amirlerle görüştüm anen için bakmakla yükümlü olduğu belgesi al dediler, kız kardeşlerin için sanırım olmuyormuş, onlar için vasi tayin edilmesi gerekiyormuş. Bu belgeyi nasıl temin edebiliriz? Mutlaka bunu almam gerekiyor, çünkü ailemden ve kendimden dolayı çok derin üzüntüler içindeyim. Bilgi verirseniz çok mutlu olurum.

Üst Alt