Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annem sol hemipleji hastası. %80 rapor verildi. İtiraz edip yükseltmek mümkün mü?

semihakartal

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
kişiye bağımlı olarak yaşıyor. tuvalete gidemez yatğında dönemez lokmasını koparamaz ayağa kalkamaz. beraber yaşıyoruz benim arabam yok. ötv indirimli araba almak istiyorum. heyet raporuna başvurdum. sanırım tecrübesiz davrandım anneme %80 ağır engelli sürekli raporu verdiler. bu puana itiraz edeceğim ancak hangi durumlar bu puanı arttırmama yardımcı olur bilemiyorum. tanıya sadece sol hemipleji yazmışlar. annem 3.5 ay yoğun bakımda kaldı. bacağına hastane enfeksiyonu yerleşti. 8 kez ameliyat oldu bacağı 13 cm kısaldı yürüme ihtimali hiç kalmadı.yardımınız için teşekkür ederim

İl sağlık müdürlüğüne gidip verilen rapora itiraz edebilrisiniz. Sizi başka bir hastaneye sevk ederler...

Rapor başvurusu yaparken "araç almak için" demeyin. Doktorlar bu sözü duyunca kudurganlaşıyorlar genelde! "Durum bildirim raporu" lazım deyin sadece...

Oranlar sakatlık oranı cetveli'ne göre belirlenir. İşgücü kaybına nedne olan durum birden fazla ise, her biri cetvelde tek tek bulunur sonra bunlar balthazard formülü ile toplanır...

Üst Alt