Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annem üzerine kayıtlı telefon engelli babamın üzerine devredilebilir mi?

asilçocuk

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
0
Annemin üzerine sabit telefon faturası çok geliyor.Engelli babam üzerine devir edip sosyal tarifeye geçiş mümkünmüdür?Aynı zamanda sabit hat üzerinden taksitle bilgisayar ve ttnet bağlatıldı.Yine de engelli babamın üzerine devir yapıp,sosyal tarifeye geçebilirmiyiz?

Annem hala taksit ödemeye devam ediyor olsada,sosyal tarifeye geçebilirmi yani? devir işi için taksitlerin,borcun peşin kapatılması lazım değilmi?

Sonuçta ikametgah aynı ve devir alacak kişi eşi.Sorun çıkarmamaları lazım.Ama?

Bu sorunun cevabını ancak Türk Telekom'dan alabilirsiniz. Yanlş bir şey yapmamak için anneniz gidip oradan bilgi edinsin

[h=4]SOSYAL TARİFE[/h]
  • Aylık paket ücreti tüm vergiler dahil 12,50 TL’dir.
  • Tarife kapsamında 3.000 dakikaya kadar şehiriçi görüşmeler ücretsizdir.
  • 3.000 dakika limitini aşan şehir içi görüşmeleriniz dakikası 12,6 kuruş üzerinden ücretlendirilir.
  • Şehirler arası görüşmeleriniz dakikası 12,6 kuruş üzerinden ücretlendirilir.
  • GSM görüşmeleriniz dakikası 37 kuruş üzerinden ücretlendirilir.
  • 1 Ocak 2012 itibariyle Akşam 7’ den Sabah 7’ ye şehir içi ve şehirlerarası tam 3.000 dk. bedava konuşma hakkı tarifenize dahil edilmiştir.
  • Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından ücretsiz seyahat kartı verilen Şehit yakını, Gazi ve Gazi yakınlarından ev telefonu aboneliği yaptıran veya olan müşterilerimiz tarafından tercih edilebilir.
  • Özür durumuna göre, tüm vücut fonksiyon kaybı oranı %40 ve üzeri olan müşterilerimizden tam teşekkülü hastanelerden alınmış olan sağlık kurulu rapor/heyet raporu ibraz edenler faydalanabilir. Kurumlar tarafından tahsis edilen “kimlik kartları” ile yapılan başvurular kabul edilmez.
  • Sadece adına kayıtlı bir telefon aboneliği için bu tarifeden faydalanılabilinir.
  • Sosyal Tarife tarife paketleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız

Özürlü kimlik kartını kabul etmemeleri çok ilginç olmuş ben biraz önce özürlü kimlik kartımla faks çekerek dilekçe gönderdim bakalım ne cevap verecekler.

Merhaba

Az önce telefonla arayıp dilekçemin işleme koyulup koyulmadığını sordum işleme koymuşlar 10-15 gün içinde tarife değişikliklerimin gerçekleşmiş olacağını tekrar arayıp teyit edebileceğimi söylediler.

Özürlü kimlik kartım geçerli olmuş anlayacağınız.

Üst Alt