Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annem ve babam ayrıldılar. Annemin hiçbir geliri yok. Ne yapabiliriz?

...123...

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar . annemle babam yeni ayrıldılar. annemin ve babamın herhangi geliri, maaşı ve ödenmiş ssk veya bağ-kur primleri, üzerlerine ait bi mal varlıkları yoktur. annemin babamdan nafaka alabilmesi de söz konusu değil. dedem (annemin babası) bağ-kur yada ssk emeklisi değildir. küçük kardeşimin velayetide annemdedir. sorum şu bu durumda anneme gelir olacak herhangi bir maaş bağlatabilir miyiz? (annem ev hanımı çalışmıyor)

bunu bu forumda sorduğunuza göre,velayeti annenizde olan kardeşiniz özürlümü,bir hastalığımı var?ben öyle anlıyorum.

yok şükürler olsun kardeşimin herhangi bi engelli yada kalıtsal bi rahatsızlığı yok .. buraya sormamda ki amaç da bilgilenmek .. engelli yada engelsiz insanız sonuçta

geçmiş olsun kardeşim ama bende merak ettim bilgisi olan arkadaş varsa yazabilirmi acaba

saolun allah razı olsun .. desteğiniz içinde teşekküler .

kaymakamlıklarda sosyal yardım vakıflarıvar ayrıca bazı belediyelerdeyardım fonları var,milli eğitim müdürlükleri meslek edindirme kursları açıyor anneniz bu kurslara gidebilir iş bulma konusunda çok yararı olur sonuçları buraya yaz sevgiler.

Kaymakamlık ve belediye bu tür durumlar için sosyal yardım adı altında bazı destekler veriyor. Buralara başvurmalısınız.

Üst Alt