Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annem ve ben babamdan kalan maaşı alıyoruz. Annem vefat ederse maaş ne kadar olur?

Hunkar69

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%70 engelliyim. Annem ve ben babam vefat ettiginde baglanan maasi aliyoruz. Annem 950, ben 450 TL aliyoruz yaklasik. Allah uzun omur versin tabii ama annem vefat ederse bana ne maas baglanir? Bu yastan sonra baskasinin eline bakmak istemiyorum. Yardimlariniz icin tesekkur ederim.

sanırım erkeksin ama kızlar da durum farklı sizlere gelince % 60 ve üzerinde sakatlığı olanların raporları SGK sağlık kurulunca onaylanırsa babasının maaşı bağlanır. Bağlı bulunduğunuz SGK Müdürlüğü'ne başvurun.

Su an zaten baglanan bir miktar maas var, bu annem ve benim icin farkli oranlarda. Forumdan okudugum kadari ile %60 ve %30. Annemin vefati durumunda baglanacak maas yuzdesi kac olur? Su an annemle birlikte yasiyorum. Annemin ve benim yasim oldukca ileri. Saglik durumum da maalesef calismama engel, basvurularim kabul edilmiyor ne yazik ki. Tek basima kaldigimda %30 ile mi hayatimi devam ettirmem gerekecek? Ogrenmek istedgim bu. Yanitlariniz icin tesekkurler.

Hunkar69
tek çocuk maaşın %50 sini alır.babanızın maaşı ne kadrsa onun yarısını alırsınız

Üst Alt