Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annem ve ben beraber yaşıyoruz. Bakım maaşı alabilir miyiz?

Makbulecinarr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar benim annem babam ayrı ben annemle kalıyorum annem hastalığından dolayı %93 engelli görüldü ve heyet raporu verildi annemin maaşı 1050 lira ikimiz yaşıyoruz bi evin içinde evimizde kira bakım aylığı alabilir miyim

Ağır engelli rapor varsa,kuruma başvurun,Kesin olur.

Alırsınız sizin geliriniz yok değil mi? 840 küsürün altında olacak 2 ye bölündüğünde "ağır özürlü" ibaresi evet olacak birde eve gelecekler.. bu üçünü geçerseniz alırsınız bizde sizinle aynı durumdayız.

Raporda %93 engelli yazıyor ama ağır engelli hayır diyor nasıl olacak

O zaman asla alinamaz.
2022 3 aylik engelli maaşına s.y.d.vakfina başvur.bu olur.

%93 engelli raporu verip ağır engelli nasıl olmuyor onu anlamadım bir kulağı işitmiyor hareket etmekte zorlanıyor

Ağır engelli demek bakıma muhtaç demek.
%93 Hasta katagorisine göre düzenlenmiştir isitme engeli.

erdal71

nasıl olur.eve giren gelir 1050 2 kişiler böl ikiye 525 tl yapar.2022 maaşı alamaz

Rapor agir olmayinca;
Yaz tahtaya bir ...... bakim maas olmuyor iste.

Kiraciymis 2022 3 aylik engelli maas olur.1.600 tl falan.

Son düzenleme:
olur mu olmaz mı 2022 maaşı için nereye başvurmam gerekiyor gerekli evraklar neler

2022 3 aylik engelli maaşına sosyal yardimlasma dayanisma vakfina başvur.
Durumunu anlatirsin.raporunla tabi.gelirin varmi diye gerekli incelemeler yapilir.kiraci kontratini isterler tabi.

Arada 200 tl fark var demi onuda kiraci olmayla kapatir geliri.

Üst Alt