bu yuzden ozelden konusmak istedım. kolay gelıyor di mi . ben eskı mıllı takım sporcuyusum. tıp fakultesı bıraktım . 10 senedır hıc uyumadan 2 palyatıf hastaya bakıyorum. tum dusunduklerınızı onerılerınızı bende etut edebılıyorum .. buradakı olay benım bunca yıl bu surecı herseyı kaybederek sevgı uzerıne yapmam . baskaları ahkam kesmesın ben ıyı dusunenlere teseekkur ederım.
@
Kalem ablacım hakkını helal et tesekkur ederım .bana kımse adaletten ondan bundan bahsetmesın . baska sebeplerden kastım . bıseylerı bugune kadar ıdare ettım . ancak bıktım artık bu ulkedekı herkese ımtıyaz tanınıp benım gıbı gercek sıkıntılarla yuzlesıp yok olan ınsanlardan olmak gucume gıdıyor . ben sadece cumhurbaskanıyla gorusmedım . herkesle gorustum hepsı cıkarını , kotasını dusunuyor. vıcdanen her dusuncemde emın oldugum cok yon var.
bugune kadar annem her kosulda aspire olurken . ms, epilepsi , bogazda delik ( töf ) , yuzde 100 engellı olmak , entübe olma , septik şoktan cıkamayıp sepsisle asırı stenor verılıp kalbı durduruncaya kadar kaldıgımız caresızlıkler ve bası yarası bıldıgınız kocaman bır delık .
asla ama asla oradan bırılerı yasadgını zor sanmasın . burada herseyı anlatıcak halım yok . ama ben her devlet ve sosyal vakıflarla gorustugumde bıle bana su ulkude senın gıbı cırpınan ve gercekten hıcbırsey beklmeden cırpını su sartlarda tek basına erkek evlat olarak kımseyı gormedık dedıler . bunun bende bılıncındeyım . lakin herkes ıcı bos ve aylık 10.000 tl maas alan sıstem ıcerısınde .
bızı ve benım cıglıklarımı duymadı . donen pıslıklerı , kayırmaları herkes bılıyor. ben hakettıgım yerı hıc gormedım .cunku toplumda asla olmayan bır savasın ıcerısınde kaldım .. kalem ablacım tesekkur ederım tekrar .insanlıgından oturu .
ayrıca lutfen duzgun okuyun . ben annemın maasını almıyorum .!