Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annem yan dairede oturuyor ve benim için bakım maaşı alıyor. 2022 gelir hesabı..?

Konular
24
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim sorum Annem benim bakım maaşını Alıyor Ben Evliyim hane olarak âyet ama yanyana bu bakim maaşı Hangimiz üzerine gelir sayılır.

Engellinin hanesinde kalan kişilerin Geliri hesaplanır,Tabii bakıcininda.
Eşiniz neden bakıcı olmadı?
Evli olduğunu tespit ettikleri halde hemen keserler annenden,
Eğer eşiniz sağlıklı ise, ona devrederler

Zorro nun dediği gibi önce hanede içinden biri bakıcı olur.eğer bakıcılık yapabilecek kımse yok ise yakında ikamet eden günlük bellı saat engellıyle kalabileceklerde bakıcı olabilir.

Eşinde Engelli olduğu için Annem bakım maaşını Alıyor Bu maaş benim gelişimleri sayılır

yunus adıyaman
eşinizde engellı oldugu için size bakım yapamadıg için yanı dairede oturan annenız bakıcınız olur(bakıcılıkta ilk şart hane içinden biri olacak ama bakım yapabilecek kımse olmazsa haftanın 7 günü ve en az günlük 8 saati engellı ile aynı yerde kalıp bakımı yapabilecek biride heyetın onay vermesıyle bakıcı olabılıyor ve sizin durumda öyle olmuş görünüyor) ve bu maaşın adı bakıcı maaşı oldug için bakıcıya ödenır tüm sorumluluklar bakıcıya aittir.anneızın ıkametı yan dairede farklı dairede oldug için alınan o bakım maaşı sizin hane gelir hesabına katılmaz.annenız yan daire değilde sizinle ikamet edıyor olsaydı sizin evin hane gelir hesabına dahil edilirdi.

Gelir

Benim bir sorum olacak Ben hanemi Ayırdım Ama Aynı Yerde yaşıyorruz Benim Bakım maşımı Annem Alıyor Bu para benim hane ģelirimemi Sayılır Yoksa Anneminmi Ben Evliyim 2 De çocugum var. Bilģisi olanlardan Cevap beliyorum.Şimdiden TŞK....

Üst Alt