Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemden ev tapumu nasıl alabilirim? [Hukuk]

uday

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
evimi satın aldığımda ben kaçaktım parayı ben verdim ama tapuyu annemin üzerine almak zorunda kaldım. şimdi tapumu istediğim zaman annem çeşitli baheneler öne sürüyor tapumu vermiyor evi benim aldığıma dair parayı benim verdiğime dair şahitlerimde var mahkemeye gitsem bir sonuç alabilirmiyim acaba _? tsk ederim

hiçbir sonuç alamassınız aranızdaki güvene dayalı bir alışveriş yapmışsınız bu güven sarsıldıysa resmi kanaldan bi çare bulamassınız ancak annenizi ikna ederseniz onun rızası ile tapu devri yaparak tapunuzu alabilirsiniz

annem hacı mahkemede yalan söyleyemezki
mahkemede herşeyi doğru söyleyeceğinden eminim
yinemi bi sonuç alamam _?

yahu mahkemede doğru söylemesi neyi değiştirir hakim sana der gönül rızası ile vermişsin evin tapusunu yine gönül rızası ile alabilirsen al alamassan zorla hakim annenden tapu almazki o sizin aranızdaki anne oğul ilişkisi diyecek

annen yalan söylemez hacıda neden şimdide işler oraya gelmeden vermiyo topuyu demekki mahkemedede doğru söylemez

arkadaşım zaten Allah Korusun annene bişey olsa ev sana kalmayacak mı?
neden kendini sıkıyosun bu kadar.

annemin tek evldı benmiyimki tek bana kalsın _?

Allah korusun annene bişey olsa,tapuyu sana şimdi devretse bile açılan davayla kardeşlerin pay alabilirler evden.

bende araştırdım dediğiniz doğru,benim de babamın evi var,evi bana vermek istiyor ama tekradan satış yapması gerekiyor.Öyle eskisi gibi vasiyet masiyet falan geçerli değil ..

65 yaş üzerindekilerin tapuda işlem yapabilmesi için akıl sağlığı yerindedir raporu istenebiliyor bazen , hatırlatayım.

demekki annenizin katkilariyle alinmis ki ev obur kardeslerinizin hakkini korumak icin tapuyu vermiyor anneniz:eek:

annenizi mahkemeye veripte ne yapacaksiniz

shukufe hukuk bilgin varsa olur yada olmaz de gerisi seni ilgilendirmez. belki kendin gibi sanıyorsun herkesi, ama ben öyle değilim hakkım neyse onu alırım karşımdaki kim olursa olsun. Ben hukuk bilgisi olanın bilgisinden yararlanmaya çalışıyorum sen ordan yırtık dondan çıkar gibi çıkp resmen saçmalıyorsun ve beni suçluyorsun ana avrat küfürü hak ediyorsun bidaha kafana göre insan suçlama herkesi kendin gibi zannetme oldumu _?

Üst Alt