35 yaşındayım yıllar önce araba almak için rapora başvurdum ve %40 sağ ayağımda poliosekeli teşhisi ile raporumu aldım arabayı getirttim sonra 5 yılı doldu sattım ve 2. arabamı aynı raporla aldım raporumda " SÜREKLİ " ibaresi mevcut ama ben raporu kaybettim yeniden kurula girmem gerekirmi son zamanlarda oranların düşürüldügünü duymuştum yada bir örnegi çıkarılabilirmi ?
sonuç olarak adıma kayıtlı bir engelli aracım ve onun dışında birikim amaçlı aldıgım 82 model bir aracım var ortalama degeri 5.000 tl civarı yaklaşık 4 yıl öncede annem rahmetli oldu ondan kalan bir evin mirascısıyım kayıtlarda 5/1 oranında yazıyor herhangi bir şekilde ssk ve bagkur kaydım yok bu güne kadarda sosyal yardımların hiç birine başvuru yapmadım.
Şimdi bu bilgiler doğrultusunda 2022 maşına başvuru yapabilirmiyim yani bu evin 5/1 lik hissesi ve 5.000 tl lik araç engel olurmu ?
Bu konularda yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım ? Hangi adımları izlemeliyim ?
sonuç olarak adıma kayıtlı bir engelli aracım ve onun dışında birikim amaçlı aldıgım 82 model bir aracım var ortalama degeri 5.000 tl civarı yaklaşık 4 yıl öncede annem rahmetli oldu ondan kalan bir evin mirascısıyım kayıtlarda 5/1 oranında yazıyor herhangi bir şekilde ssk ve bagkur kaydım yok bu güne kadarda sosyal yardımların hiç birine başvuru yapmadım.
Şimdi bu bilgiler doğrultusunda 2022 maşına başvuru yapabilirmiyim yani bu evin 5/1 lik hissesi ve 5.000 tl lik araç engel olurmu ?
Bu konularda yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım ? Hangi adımları izlemeliyim ?