Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anneme bakıcı arıyoruz..?

Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhaba

Annem 1.5 sene önce camdan düşmesi sonucu sağ tarafı felçli oldu ve yatağa bağlı oldu. 1.5 sene özel bir yerde fizik ve bakımı yapıldı. yaklaşık 2 aydır eve çıkardık. Bi ajanstan yabancı bir kadın bulduk ve dil konusunda anlaşamadıkları için annem kadını istemedi anlamıyor diye. Türk bir kadın buldum. Bu kadınla 2 ay boyunca anlaştılar çalıştık ancak 2 ay sonra sorunlar çıkmaya başladı.. İstemiyorum bakmıyor bana vs diyerek. Bu sefer kadında istemedi ve kadın gitti ben tekrar bakıcı aramaya başladım. Yeni birisini buldum bunu da istemiyor. Yeni gelen bakıcıya kendine dokundurmuyor bile tekmeliyor vuruyor. Kendini yerlere atıp sürekli ağlıyor.

Çok zor durumdayım ne yapacağımı şaşırdım. Sürekli bakıcı değiştiriyorum..

Pisikiyatri dokturunu aradım ve yeni ilaçlar verdi. Bunları kullandırıcam ama yemekte yemiyor ilaçta içmiyor. Böyle zor durumlar yaşayan varsa allah rızası için yardımcı olun yön gösterin..

evcil bir hayvan edinmeyi hiç düşündünüzmü? bir kedi veya köpeğin sevgisi annenizi mutlu edebilir.

kadirgursoy

Annem temizlik hastası oldu, gelen bakıcılara sürekli temizlik yaptırtıyor. Kedi ve köpek evi kirletir diye istemiyor.

Kuş olabilir mi acaba ?

MAYDONOZ

Evet annem ve ben yaşıyoruz. Bende çalışmak zorundayım.. Zaten aldığım paranın çoğunu bakıcıya veriyorum ancak çalışmazsam geçinemeyiz

Bazı laflar çok klişe gelir ama aslında öyle değildir, yakınına kitaplar koyun, böyle hafif dilli ama düşündürücü kitaplar, dini kitaplar da olabilir, bana sorarsanız Mesnevi'den seçmeler kitabıyla başlayın, okumayı sevmeyen biridir belki ama emin olun yattığı yerde bi süre sonra sikilip eline alır kitabı, okur sağına bakar soluna bakar, kızar köpürür ama bı sure sonra bakmışsınız ki almış okuyor, kimsenin yapamadığını kitaplar insana yaptırıyor, ilk aklıma gelen bu oldu yazdıklarınızı okuyunca. İkinci olarak da gorusunuzu bilmiyorum saygı da duyarım herkese her düşünceye ama kendimden bilerek emin olarak diyorum ki, anneniz tesbih çeksin...yani oturduğu yerde Tevbe istiğfar tesbihi çeksin, kelimei tevhid okusun, salavati Şerife tesbihi çeksin, göreceksiniz daha ilk denemesinde bile ne kadar değişim olduğunu, ama siz direk demeyin, hal dilinde gösterin, bı tesbih alın elinize biraz yanında otururken tesbih çekin kendinizce, sonra aynı tesbihi hiç goturmeyin başka yere, kalkmadan eliyle ulaşabileceği bir yere koyun, emin olun bı sure sonra o da eline alacaktır tesbihi. İkinci durumu yaşadım, kardeşim düzen hastası olduğu için masum tesbihleri bile orta sehpasinda bırakmazdı, ama ben inatla o tesbihi bulur koyardim, zamanla gördüm ki namaz bile kılmayan babam tesbihi eline almış, cumaya bile gitmeyen dedem tesbihi çekiyor :) bu yüzden eminim. Herkese her düşünceye saygı duyarım, nacizane görüşümü paylaşmak istedim, saygılar.

Geçmiş olsun Allah şifa versin, kedi köpek olmaz
muhabbet kuşu al ama yeşil sarı olan erkek kuş alın ve yavru olsun iyi gelir tabi bizde var ne bilmiş ne bilmiş evin küçük çocuğu gibi kuş beyinli diyorlar çoğu insandan daha akıllı daha öncede 2 kuşumuz daha vardı
lakin kuşa bakamazsanız malum işleri var almayın onlarda ilgi bekliyor oyun istiyorlar
annenizin havasını değiştirir benim annemde evi pisletiyor diye istemezdi ama bir alıştı
evin havasını değiştiriyor

Üst Alt