Slm.arkadaslar ben engelli değilim ama yaklaşık 20 senedir sizlerin gibi engeller ve kanser hastaliklari ile savasiyorum fakat manevi oldugu kadar maddide cok yorucu hepiniz biliyorsuniz.annanem, annem ve babama bakiyorum.ananem cilt kanserini ve cesitli hastalari yendik iyi suan şükür.babamla mide 3 evre çok şükür operasyondan sonra yendik.konu annem.annem 2diz tam protezi,(ayaklar % 70derece gibi kivriliyor)yürüyebiliyor ama işlerini biz yapıyoruz.bir rahim kanseri tedavi operasyon,hepatit c gecirdi o zorlu surecide atlattik,kronik şeker,kronik tansiyon,kemik erimesinden dolayı kamburu var, ve romatoid artrid.anneme engelli raporu nasıl alırım (evede geliyolarmis sanirm)ve kaç verirler?maaş ve evde bakim parası alabilirmiyim.ben anne ve babamın durumundan dolayı çalışırsam onlara kimse bakamıyor.evimiz var babamın üstüne,bir arabam var,gelir olarak sadece babamın emekli ayligi 2950 tl.yardimci olursanız,ve yonlendirirseniz çok sevinirim hepinize cok geçmiş olsun.
Hanede 3 kişi yaşıyoruz.ben işsizlik maaşı vs almıyorum,hiç bir sosyal yardim almıyoruz,babam ssk emekli 2950.evimiz kendimizin.bir arabam var.en son g2 yazmışlardı.
Hanede 3 kişi yaşıyoruz.ben işsizlik maaşı vs almıyorum,hiç bir sosyal yardim almıyoruz,babam ssk emekli 2950.evimiz kendimizin.bir arabam var.en son g2 yazmışlardı.