Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemim maaşına ve kiralık eve zam gelirse aylığım kesilir mi?

lm_lm

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
3
Merhaba şubatta engelli maasi bağlandı kira bedeli dusuldu. .annemin maaşı var. şimdi temmuzda zam alınacak ya acaba temmuz başında benim maaşım kesilir mi ? bayram ikramiyesi kurban için almadan temmuzda gelire dahil edilir mi? Son soru ben yılbaşından önce başvurmuştum noter onaylı kontratım 1000 TL Şimdi yılbaşında 1200 oldu yeni kontratı vakıfa götürsem maaşım devam eder mi ?

lm_lm
bayram ıkramıyesı artık gelıre dahıl edlmıo o konuda rahat olun.şubatta gelecek zam kaç para olacakkı.hane kişibşı gelrı geçmedgınız sürece ne kadar zam gelirse gelsın maaşa bişi olmaz.kontratta 1000 tl yazıo ama eve gelen heyet emsal deger olarak kac tl düştü işlemı nasıl ettıler.siz heç bişi etmeyın maaş devam eder.

-mka

Ebm'de ikramiye gelire dahil ediliyodu kaldirdilar engelli ayligindada kaldirdilarmi

-mka

Onlar 1000 TL düştük dedi kontratla 1000 TL idi. gelire dahil edilmiyorsa bu zam kurtarır. 150 tl civarı zam. artık yılbaşına Allah kerim.cok teşekkür ederim.

Derbeder_55
evet 2022 ve ebm de bayram ıkramıyelerı gelıre dahıl edılmıyor

Vallahi simdi senden ogrendim.oyleyse cok iyi olmus o zaman .ayligi 150 tl fazla olup kesileninde ayligi baglanir insallah o zaman

ilk verıldıgı yıllarda eklenıodu tepkıler üzerıne 2 yıldır eklemıolar kaldırıldı

Valla cok sevindim boyle okduguna.insallah ayligi kesilen arkadaslarinda baglanir tekrardan.50 tl bile gecse kesiliyodu.simdi ise 2000 tlnin aylik getirisi olan 166 tl eklenmiyosa cok iyi oldu valla

@Derbeder_55

Vallahi o kadar sevindim ki hala inanamıyorum. İnternette bakıyorum ilgili haber bulamıyorum eklenirse temmuzda annemin maaşı na zamla gelir artıyor kira kontratı için para verecektim noter. yoksa maaş kesilcekti hep onu düşünüyordum. çok sevindim.

ilk verıldıgı yıllarda eklenıodu tepkıler üzerıne 2 yıldır eklemıolar kaldırıldı

Sayın MKA kesin degilmi için rahat edebilir degilmi. İnternette bununla ilgili hiç haber bulamadım

İlk ikramiye çıktığında gelire dahildi daha sonra gelire dahil olmadı. Gelire dahil olduğu zaman benim kesilmişti ve ceza gelmişti daha sonra bağlandı ceza iptal edildi

Derbeder_55
kesın.eklenseydı çok kişinin maaşı kesılırdı ve burda konu acılırdı.ilk yıllarda eklendıg için kesılmeler oldu ve konular açıldı tepkıler dile getrıldı.daha sonra tepkıler üzerıne bayramlarda verılen 1000 tllık ıkramıyeler gelıre eklenemz oldu kısaca eklenmıo kesın.eklenseydı ben ebm ye basvurdugmda gelır hesabına katarlardı.

@mka tamam ebmye daha once eklenmisti ve daha sonra kaldirdilar onu biliyorum.ama engelli ayliginda devam ediyor diye biliyordum o yuzden endisemiz

@bilgeadam Siz engelli ayligimi aliyodunuz .yoksa evde bakim ayligimi

Derbeder_55

yok endısen olmasın.ilk çıktıgında hem ebm hemde engellı aylıgı denen 2022 lere eklenıodu ve pek çok 2022 li magdur olmustu.sen rahat ol.

Derbeder55 evde bakım maaşı alıyordum

Evde bakım maaşı alıyordum

@mka simdi googleden bakim dedim ama engelli degilde ebm ve agir engelli olanlarin gelirinden ikramiye eklenmesi kaldirilmis.tamam endise etme dedin ve kesin dedin ama ne bilim boyle bir paylasim olmayinca hep endise icinde oluyoruz.insallah senin dedigin gibidirde icimiz rahat eder

@mka tamam hocam sagolasin
Zaten bir kalem hanim birde sana guveniyorum.tesekkur ederim bilgilendirmen icin

[FONT=sans-serif]Engelli ayliginda hane gelirine eklenen ikramiyenin kaldirilmasi iyi olmus.Ayligi kesilen arkadaslarin insallah tekrar baglanir[/FONT]

Üst Alt