Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemin 2022 maaşı alabilmesi için benim üzerimden düşmesi mi gerek?

murat6134

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
iyi günler yüzde 72 engelli raporum bulunmakta engelli maasi alabilmek icin sartlar nedir evde anne babanın hiç bir şeysi yoktur ben kendim emeklilik malulen anne baba bnm Sigorta'da faydaLanıyor eve giren Toplam gelir 2300tl dir annem engelli maasi alabilmesi için benim üstünden sigortasını düşMESİ GEREKİYOR 2022 MAASI BAGLADIGINDA SAGLIK IMKANLARINDANDA FAYDALANILIYORMU

murat6134 kaç başlığa neredeyse aynı içerikte mesajlar yazmışsın! yapma bunu bir daha!

sana yardımcı olabilmem açısından öncelikle şu sorularımı cevapla:
1. hanede kaç kişisiniz?
2. malulen emekliymişsin. aylık kaç tl alıyorsun?
3. annnenlerlemi oturuyorsun?
4. annenin nüfus cüzdanında yazan doğum tarihini gün,ay ve yıl olarak buraya yaz lütfen.
önce bu sorularımı cevapla sonra devam ederiz. tüm sorularımı cevapla lütfen.

Hanede 4 yaşıyoruz emekli maaşı 1000 alıyorum ailemle yaşıyom 1958\temmuz\01 engelli maşına basvurduk belli oldu sonucu ablam başvuru tarıhı 6 mayıs 2016 \ engelli maası bağlanma tarihi 19\ 05/2016 annem maaşını hazirandamı alır yok eylül demi alır rapor oranı yüzde 72 engelli maşşı ne kadar alır ablam cevap verebilirseniz sevinirim

Üst Alt