Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemin %92 raporuyla araç alsak Evde Bakım aylığı da alabilir miyiz?

kemal38

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaslar ben yeni katildim.sizlerden cok seyler ogrendim ama yine paylasmam gereken konular var. babam %92 raporlu yas 55 ssk emeklisi vasisi annem.hastalanmadan once arabasi vardi.daha yeni sattik cok ugrastik mahkemelerde. bu arada satilan aracin parasi bankada ve blokeli durumda.simdide otv indirimli arac almak istiyoruz.arac sifir fyt.44000tl babamin emekli maasindan baska geliri yok.araci aldiktan sonra 3 -5 ay sonra 2022 ye basvurmayi dusunuyoruz.4 kisilik bir aile 2 kardesimde okuyor.simdi soruma geleyim? Araci alsak bakim ayligini alabilirmiyiz?bu para blokeli baska nasil alabiliriz.arac almadan?acil cvp larinizi bekliyorum.simdiden tsklr.

babanız emekli ise 2022 maaşı alamazsınız zaten. Başvurmanıza gerek yok. evde bakım aylığı farklı bir maaştır. 2022 ile aynı değildir.
evde bakım aylığı babanızın raporunda .. ağır özürlü-evet- yazıyorsa bakımı yapan annenizse başvurabilirsiniz.
Önce aracı alın sonra başvurun bana göre.
Alacağınız bu fiyatta ki araç evde bakım aylığını etkilemez.
2022 ye başvurmayacaksınız, onu alamazsınız
evde bakım maaşına başvuracaksınız , iyi günler

Üst Alt