Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemin aldığı yetim maaşı nedeniyle kardeşime 2022 bağlanmadı?

Transman1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhabalar arkadaşlar sorunum şu yönde olucak.

Engelli kardeşim var. Daha önce 2022 için başvuru için kaymakamlığa gittik hastahaneye sevk edildik. %77 engelli raporu verildi. Fakat tekrar kaymakamlığa gittiğimizde bayan işlemimizi yapmadı. Sebebi annemin babasından aldığı 380 tl aylık olarak gösterdi. Hanemizde 3 kişi yaşıyoruz ben işsizim. Annem 380 tl maaş alıyor. Bu bayanın işlemimizi yapmama sebebi doğrumu acaba ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim iyi günler dilerim

baglanması lazım müdüre çıkın bimere şikayet edin

Transman1 arkadaşım dedikleriniz gerçekten doğruysa inanamıyorum yaaa, %77 raporla özel sektörde iş yok, resmi daireye de zaten giremiyoruz, geriye de 2022 maaşı almak kalıyor eğer biz bu 2022 maaşıda alamıyorsak eee biz ne yapacağız..!

Kalabalık bir yere oturup sakat olan yerimizi millete göstererek dilencilik mi yapalım devlet bunu mu yapmamızı istiyor, ne saçma bir düzen yaa, Allahım sen sabır ver yarabbi ne durumlara kaldık...

Malesef %77 rapor ile çalışabilirsin gibi zırvalıklar söylendi. kardeşim görme engelli ayrıca zihinsel engelli nasıl çalışabilirki anlamıyorum. kaymakamlıktaki insanlar maaş felan bağlanmaz diyerek başlarından salıyorlar. yarın müdüre çıkacağım

Üst Alt