Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemin ani atakları var, ilaçlar da işe yaramadı, ne yapmam gerekir?

senben35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Yüzde 90 psikolojik engelli annem aniden sinirlenip bazen saatlerce yemek yemiyor kendini odaya kilitleyip kendine zarar veriyor kafasını kollarını kapıya duvara vuruyor elini ısırıyor kullandığı NORODOL damla vardı hiç iyi gelmedi yine doktora götürmek istiyorum doktora da gitmek istemiyor sürekli ağzında küfür evde okuyan çocuğum var onunda psikolojisi bozuluyor anneme nasıl birşey yapabilirim ruh ve sinir hastalıkları hastanesi ne kesinlikle yatırmak istemiyorum iyi de olsa kötü de olsa benim annem Allah izin verirse yanımda kalsın istiyorum ama bu şekilde de aniden atakları beni çok bezdirdi lütfen bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

Norodol eski nesil bir ilaç şimdilerde daha etkili ilaçlar var doktor mutlaka görmeli yeni nesil ilaçlar yazmalı

RSO KULLANIN ÇOK İYİ GELECEKTİR GOOGLE DE BİR ARAŞTIRIN LÜTFEN

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senben 35önce bende size bir hasta olarak annenize sahip cıktıgınız icin teşekkürler 1aylık igneler var bi kere vurıyolar 1ay gidiyo ama hastalıgı neyse ona göre vurur bi doktorla görüşün

Üst Alt