Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemin bazı rahatsızlıkları var. ÖTV'siz araç alabilir mi?

emremerc

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar sıfır araç almak istiyoruz fakat hiçbir bilgi yok . Annemin raporunda bunlar yazıyor- sağ kalça 90 derece , ektansiyon 0, abdükasyon 30 , abdükasyon internal 30 , eksternal rotasyon 40, trandelenbug yürüyüş ,kısalık yok , NVD yok, ---- ORTAPEDİK %12 OLARAK SÜREKLİ oran verilmiş biz bu rapor ile araç alabiliyor muyuz?

Benimde doğuştan rahatsızlıgım mevcut. HASTALIKLARIM- Hipofizin izole hormon eksikliği %20+ adrenal korteks yetersizliği %40 ve pectus excavatum gögüsü mevcut %35 bunları raporda toplanınca %69 oranım (sürekli) rapor mevcut bu oran ile sıfır araç alabilir miyiz acaba?

Benim de almayi düsüniyorum ama çoçuklarin maaşi kesilecek diye almiyorum engeli aileyede araba çok lazim oliyor

annenin kısıtlama kodları olan ehliyetinin olması gerekir ortopedik engelli olarak ötv dem yararlanarak ehliyet alması için yada baltazar hesaplaması sonucunda cıkan oranın %90 veya üzeri olması gerekir.

Üst Alt