Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemin beyin tümörlerinden yaşadığı sorunları için hangi oranda rapor alabiliriz?

Saltuk3838

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var

Nereye acacagımı bilemedigimden dolayı buraya açtım.

Şimdi size durumu izah edeyim.

Annemin beyninde tümör vardı 13 tane multi(Sürekli Cogalan) ve iyi huylu bunlar. Ameliyata girdi 2 kez

Beyninde şuan 3 Tane daha kaldı onlar alınamıyor riskli bölgede oldukları icin

Bayılma durumu var . Ehliyet alamaz bu yüzden ve Hala tedavisi devam etmekte

Yaşadıgı sorunlar : Bayılma , Denge kaybı var.

Bizim rapor alıp vergi indirimden araç alma imkanımız varmı acaba ?

Şimdiden teşekkürler

sorunun cevabı hakkında bilgim yok.lakin beyin ve omurilik tümörü olan biri olarak bir konuda bilgi paylaşmak isterim.benimde nf2 hastalığına bağlı olarak beynimde 3 adet tümör var.ve dediğiniz gibi bunlar riskli bölgede beyin sapına ve ponsa bası uygulamktalar.benimde denge sorunm işitme kaybım vss var.benim size önerim bu tümörlerin alınma ihtimali yok ise cyberknife uygulanmasından yana.nokta atışı yapan ve diğer dokulara zarar vermeyen radyoterapinin en gelişmiş hali.benim tömörler riskli yerde olduğu için bu alet yok edemedi.ama büyümelerinin ve daha fazla zarar vermelerinin önüne geçildi.bu alet bazı devlet hastanalerinede geldi.ayrıntılı bilgiye Radontek adresinden ulaşabilirsiniz.saygılar

benim annemde gamanayf tedavisi görüyor suan. teşekkürler bilgilendirme icin

Sakatlık oranı cetveli'ne göre hangi oranda rapor verilir, bilemedim. Bence annenizin doktoru bu konuda en doğru yanıtı verecek kişidir. Ve eğer anneniz %90 ve üzeri rapor alırsa, evet, vergi avantajlı araç satın alabilir ve bu aracı siz kullanabilirsiniz.

Üst Alt