Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemin çok sayıdaki hastalığı için raporu nereden ve nasıl alabilirim?

Rıdvan-56

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba öncelikle Allah herkese sağlık sıhhat versin inşallah.
Sorum şu annemin birçok hastalığı var artık tek başına kendine bakamayacak duruma geldi annem için rapor almak istiyorum bunun için izlemeniz gereken yol nelerdir.(hipertansiyon,belde birden fazla fıtık , yüz felci,bel kemiğinde kayma, hepatit b,astım raporlu ilaç kullanıyor astım için,) bu hastalıklar için % kaç oran verirler.

Yardımcı olalım ...heyete girmeden önce annenin Hastalıklarıyla ilgili bütün kayıtları yada Daha öncesinde yapılan işlemleri yada MR rontgen ilac rapoları vs var ise bunları dosyana al heyete öyle gir..burdan %kac oran verilir diye bir şey söylemek sağlıklı olmaz Heyet değerlendirmesini yapar zaten Ama iyi bir oran alacığını tahmin ediyorum Geçmiş olsun

İlginiz için teşekkürler.
Şuan annemin düzenli kullandığı raporlu olarak tek bir ilaç var oda hipertansiyon ilacı astım ve kemik erimesi içinde raporlu ilaç var fakat onları düzenli kullanmıyor hatta uzun zamandırda ilaçları almıyoruz fakat bu aralar astım ve fıtıktan dolayı çok fazla şikayet ediyor.
Şimdi hastalıklar için tek tek mi gitmek gerek yoksa heyet toplu mu bakıyorlar

Rıdvan-56

tek seferde gıtmenız yeterlı.randevu alıp gıdın ve raporu hangı amaçlar için almak istiyorsanzı ordakı görevlıye belgeye işaretletın

Arkadaşım Ayrı ayrı değil zaten Heyet 7 hekimden oluşuyor birde kurul başkanı oluyor..siz zaten heyete girdiğiniz zaman 7 doktoru geziyorsunuz Onlar soruyor şikayetleri nedir diye sizde var olan bütün şikayetlerinizi söylersiniz Onlar gerekli tahlil tetkikleri yapıyorlar zaten..ezbere karar vermiyorlar

Tansiyon için zoprotec plus 30/12.5mg kullanıyor raporonu geçenlerde yeniledim.
Kemik erimesi için sadece
calcımax-d3 kullanıyordu onunda çoktandır içmiyor.astim ilacı şuan ismi aklıma gelmiyor toz kapsül bı aparatı var içine koyup çekiyor

Hekim tarafımdan Reçete edilmemiş Hiç bir ilacı kullanmayınız Kullandırmayınız....

Gitmeden randevu almam lazım bide hangi belgeleri istiyorlar

Üst Alt