Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemin emekli maaşı var diye 2022 maaşı bağlanmadı!?

yunusx79

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm bülent bey size bir sorum olcak ben 2012 haziran ayında basvurdum yüzde 70 rapor aldım ve bügün ögrendim maas baglanmadı ailemle oturuyorum diye annemin emekli maasi var diye baglanmadı benim raporum iptalmi oluyo tekrar heyet raporu almam gerekmi basvurmam icin

Raporunuz sürekli ise tekrar rapor almanıza gerek kalmaz ama anlayamadığım maaşı bağlamama sebebi sağlık raporu değilki gelir şartları tekrar aynı şartlarla müracat etmeniz size birşey sağlamaz

bişe degiştirmeyecek tabide ama nasıl sıstem oldu bu ya benım annem 750 lira maas alıyo iki tane bakması gereken bekar cocugu var daha ben evliyim 2 cocuk babasıyım banamı baksın yoksa onlaramı anlayamıyorum raporumda sürekli ömür boyu

malesef anne yada babayla aynı evdeyseniz kişi başıan düşen miktara bakıyorlar. kişi başına düşen 155 ise zenginsin anlamına geliyor-muş.

kalem hanım ben bügün sosyal yardımlasmaya gittim maas ım baglanmadıgı halde raporun iptal oluyo dedıler benim raporum ömürboyu engelli memur alım sınavına basvurazmamıyım bu arada sosyal yardımlasmada ki memur onu memur alan yere sor diyor ne alaka ise benim raporum gecersizmi artık cvp veririseniz sevinirim

oncelılkle cvp icin tesekurler abla bilginize ihtiyacım var raporum özürlü saglık kurulu raporu tabikide benım kardesım evlenecek yakında ınsallah ben evden ayrılmayı dusunuyorum peki maasa basvurmam icin eski raporum işlem gormezmi yenilememmi lazım eksisi gecersizmi oluyor cvp icin sımdıden tskler

Raporun 5 seneyi geçmemişse raporunu kabul ederler ablam. O raporla başvurabilirsin tekrar.
5 seneyi geçmişse bile kabul etmek zorundalar ama bu konuda işkenceyi seviyolar vatandaşa baya uğraştırırlar.
Raporun 5 seneyi geçmemişse sorun çıkmaz.

raporum 1 yıllık daha abla ya idda edebılırım demek adres degişikligi yapıp dilekcemi vercem sosyal yardımlasmaya ne yapmam gerek yol gösterırımısın abla nasıl yapmam gerek

Üst Alt