Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemin evde bakım aylığı için benim maaş bordromu ve dilekçe istemişler..?

TeKBiLeK

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Annem evde bakım parası almakta.Kontrol için gelen memur arkadaşlar,benim maaş bordromu istemişler.
Ve bordro ile birlikte dilekçeyle gönderin yazıyor belgede.
İsteğim bu dilekçe nedir?Örneği veya bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Teşekkürler..

Ayrıca hanede tek gelirimiz maaşım 6 kişiyiz.
Kaç tl yi geçmemsi lazım maaşımın?

Gönderesiye elden verin maaş bordrosunu
Asgari ücretin 3/2 si buda 847 ₺ Temmuz 2017 kadar
F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aldığınız maaşı 6 ya bölün yanılıyosam 280 mi 380 mi geçmemesi gerek good luck :)

Denetlemeye gelmislerdir kurumdan.
Kuruma teslim edin bu kadar.

Baska isteginiz varmi demek istemisler dilekce bu.

Ayrıca hanede tek gelirimiz maaşım 6 kişiyiz.
Kaç tl yi geçmemsi lazım maaşımın?

[FONT='inherit']Evde bakım maaşı olduğu için kişi başı sınır 847,16 tl evde 6 kişi var bu durumda maaş yada başka bişi her ne ad adı altında olursa olsun evinize giren gelir 847,16 x 6 : 5082,96 tl geçmemeli[/FONT]

ERDAL
tmm kurumdan denetlemeye gelmiş olabilirlerde ne demek oluyor - başka bir isteğiniz var mı demek istemişler - lafı.milletle kafa mı buluyon?

Olamazmi baskan.
Mesela istek yada sikayet hane icinde.

Benim içinde eve geldiler bendende maaş bodrosunu istediler bunda bir sorun olacağını zanetmiyoru normal bir kontroldur benim kızım çalışıyor birde ben emekliyim ikimizin enson aya ait maaş bodrolarını istdiler kuruma verecez yeniden hesap hesap yapacaklar geliri aşmadığınız sörece maaş almaya devam edersiniz.
Dilekçeye bir anlam veremedim.

Benim içinde eve geldiler bendende maaş bodrosunu istediler bunda bir sorun olacağını zanetmiyoru normal bir kontroldur benim kızım çalışıyor birde ben emekliyim ikimizin enson aya ait maaş bodrolarını istdiler kuruma verecez yeniden hesap hesap yapacaklar geliri aşmadığınız sörece maaş almaya devam edersiniz.
Dilekçeye bir anlam veremedim.
Acaba dilekçe,
"İstediğiniz bu ayki maaş bordromu ekte gönderip bilgilerinize arz ederim"
gibi bir yazı ile mi sunacağız?

Elden vermek en iyisi ama bana 140 km uzaklıkta kargo veya posta yolu ile göndermeyi düşünüyorum.

Olur
iadeli gönderi yapın zarf kuruma ulaşınca alındı cevabı gelir, arada kaybolur sıkıntıya girersiniz

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelirinizde bir değişiklik olduysa geliriniz ile ilgili dilekçe yazmanız gerekli veya ya kurum sizin gelirinize ulaşamamış olacak ondan dolayı istemişler.
Eğer durumunuzda başka bir değişiklik varsa onunla ilgili açıklamalı bir dilekçe yazınız ve bakıcı kimse elden götürmesi gerekmekte aksi taktide evrak kabul edeceklerini zanetmiyorum çünkü bakıcıya bu belgelerin teslim edildiğine dair imza atırıyorlar haberin olsun.

TeKBiLeK

Aynen olur.tam acik adresine kargo ile yollayiniz.

Bizim akraba vardi tarla islemleri yaptirip kuruma kargo ile postalayip kabul edildi.

Üst Alt