Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Annemin iki kulağında da %65 işitme kaybı var. Hangi işitme cihazını önerirsiniz?

joker2626

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
annemin 2 kulagındada %65 işitme kaybı var bugün bi kaç model baktım bunlar hakkında bilgisi olan varsa bir yardım etsin. Modeller Gn resound dot 160hp danimarka malı oticon ıno pro btep danimarka malı oticon hit btep pro Paylaş: hangisini önerirsiniz .....

%65 kayıp yaklaşık 65-70 desibele karşılık geliyor ve orta-ileri derecede bir kayıp... eğer kayıp ilerleyici ise Oticon'un daha güçlü bir modelini öneririm: Oticon Sumo DM, ya da Oticon XP...

fiyatları ne kadar oluyor ve nereden daha uygun fiyata bulunabilir

Fiyatları: Sumo DM 2000 TL, XP 1750 TL civarı...

Malesef araştırmadan daha ucuzunu bulamazsınız.. Firma rekabeti yaratmanız lazım... Örneğin bir firmadan fiyat teklifi alırken "diğer firma şu kadar fiyat söylemişti" demeniz gerekir...

Benim mart 2009'da 2000 TL'ye aldığım cihazı, bir arkadaşım 2-3 ay önce 2300 TL'ye almış...
Aynı şehirde semtlerde bile fiyat farkedebiliyor..

Üst Alt